Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands

Benchmark onderzoek

Hoe kan digitale innovatie van invloed zijn op uw organisatie?

Wat is digitale innovatie of zoals velen het noemen, digitale transformatie, nou precies?
En waarom is het zo belangrijk om hier uw bedrijfsstrategie op aan te passen?
Wat kan zo’n dergelijke digitale strategie voor u betekenen en daadwerkelijk opleveren?

AMCS wil dit graag vóór u en mét u onderzoeken.

“Digitale transformatie lijkt voor veel bedrijven een uitdaging en wordt zelfs als een bedreiging voor sommigen beschouwd.” betoogde Mark Abbas, CMO bij AMCS al tijdens de Cleaner Planet Convetion in 2016. Neem het voorbeeld van bedrijven als Kodak en Nokia, die te weinig te laat hebben gedaan en zo'n transformatie niet hebben overleefd. Resultaten van Forrester Research laten zien dat 47% van de omzet van bedrijven zal worden beïnvloed door digitalisering in 2020. Een passende digitale strategie en slimme keuze voor een technologieplatform lijkt essentieel voor de toekomst van organisaties in de sector.

AMCS Global benchmark

De AMCS benchmark ‘Digitale Innovatie in de afval- en recycling branche’ onderzoekt internationaal hoe succesvolle organisaties gebruikmaken van technologie om hun prestaties radicaal te verbeteren, hoe zij zich aanpassen aan de nieuwe regels van de sector, en welke technologieën waarde toevoegen voor efficiency en effectiviteit van het werk in de afval en recycling branche. Waar focussen de belangrijkste spelers zich op, en waar kunnen dingen beter?

Het onderzoek richt zich op de volgende kernvragen:
Welke prioriteiten staan op de directieagenda van gemeentes en commerciële afvalinzamelaars en transporteursWat zijn de grootste uitdagingen van digitale innovatie in het operationele procesHoe scoren afval en recycling organisaties hun prestaties op het gebied van het digitaliseren van hun operationele proces.


Met dit onderzoek kunt u inzien welke stappen u nog kunt zetten binnen de digitale transformatie voor uw organisatie.

Benchmark uw bedrijf tegen andere vakgenoten

Wilt u graag weten hoe uw organisatie presteert in de markt Welke mogelijkheden nieuwe technologieën uw organisatie kunnen bieden, waar loopt men voorop en waar liggen kansen voor verbetering? Klik dan op onderstaande link voor het invullen van de vragenlijst. En binnen 10 minuten weet u het!

Klik hier om de benchmark te starten

 

bel mij terug