Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog februari 2018 Updated maart 2023

5 stappen naar succes bij het implementeren van nieuwe technologie

Het implementeren van nieuwe technologie vereist toewijding, budget, tijd en veel planning om algeheel succes te garanderen.

Whitepaper downloaden

Wim Hoek

Product Marketing Manager

5 stappen naar succes bij het implementeren van nieuwe technologie:

Het implementeren van nieuwe technologie, of het nu gaat om een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) of een andere kritieke technologische oplossing voor uw bedrijf, vereist toewijding, budget, tijd en veel planning om algeheel succes te garanderen. Falen in elke technologie-implementatie kan behoorlijk duur zijn, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw due diligence hebt gedaan en uw team hebt opgezet voor succes.

1. Stel concrete doelen: identificeer duidelijk doelen en succesmaatregelen. Het duidelijk schetsen van deze voorafgaand aan de implementatie van een technologie is cruciaal voor het hele proces; op deze manier kunt u uw softwareleverancier / partner verantwoordelijk houden terwijl u het proces doorloopt. Laat ze helpen bij het oplossen van uw bedrijfsproblemen, niet alleen bij het implementeren van nieuwe technologie.

2. Zet resources op een rij: Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid personeel en de juiste mensen hebt met de vaardigheden die nodig zijn om het project vanaf uw kant te beheren. De beste technologie-implementaties beginnen met ervoor te zorgen dat u de juiste mensen aan uw kant hebt die eigenaar zijn van het hele proces.

3. Beknibbel niet op training: dit is het meest waardevolle type professionele services $ 's dat u ooit zult uitgeven. Hoewel de meeste mensen denken dat ze nooit alle training zullen gebruiken die een organisatie aanbeveelt, is het nooit genoeg. Uw werknemers zullen deze systemen dagelijks gebruiken en ervoor zorgen dat ze de juiste hoeveelheid training hebben gehad, is de sleutel tot algeheel succes.

4. Communiceer met uw personeel: nieuwe technologie kan een enge tijd zijn voor uw werknemers; ze denken misschien dat ze worden vervangen door deze nieuwe technologie, dus het is belangrijk om extreem transparant te zijn over de doelen en zakelijke problemen die de organisatie probeert op te lossen.

5. Houd uw technologiepartner verantwoordelijk: hoewel er veel dingen zijn die u kunt doen om uw succes te garanderen, is het belangrijk om uw technologiepartner verantwoordelijk te houden voor dezelfde succesmaatregelen en doelen. Zorg ervoor dat ze een Customer Success Team hebben dat het belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat u maximale waarde van de oplossing / technologie ziet en dat al uw succesmaatregelen worden gehandhaafd en nageleefd. Niets is ooit volledig stabiel als het gaat om steeds veranderende technologie, maar als uw technologiepartner een team heeft dat zich toelegt op het stellen van doelen, acties en plannen, kunt u er zeker van zijn dat hun succes bijna 100% afhankelijk is van het uwe.

NEEM DE TIJD! Hoewel u niet wilt slepen bij het installeren / implementeren van nieuwe technologie, wilt u zich ook niet naar de eindstreep haasten. Zorg ervoor dat u de zakelijke problemen hebt geïdentificeerd die met de nieuwe technologie moeten worden opgelost, zorg ervoor dat uw team delen van het proces bezit en geniet van de rit.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

Whitepaper digitaal inschakelen

Digitaal inschakelen versnelt bedrijfsgroei

Whitepaper downloaden

Resources

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Blog

De digitale toekomst van duurzaam transport van bouwmaterialen

Brochure

Industriële gids: Duurzaam transport en de rol van technologieën

Bekijk andere resources

Hoe scoort uw organisatie op digitale transformatie?

Start de benchmark enquête
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op