Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
eREC virtual trade show AMCS Platform Recycling Software.png

01 jul 2020

AMCS Group biedt tijdens virtuele vakbeurs eREC compleet programma

Nieuws

Een volwaardige vakbeurs, maar dan online. Die beleving biedt de eREC, de Digital Recycling Expo and Conference for Circular Economy and Waste Management. De virtuele beurs vindt plaats van 31 augustus tot en met 4 september. De eREC biedt internationale deelnemers een volledig aanbod met onder meer beursstands die daadwerkelijk kunnen worden bezocht, presentaties van toonaangevende experts en een live chat om bij te kunnen praten met relaties. 

De AMCS Group neemt deel aan de eREC met uitgebreide presentaties van het AMCS Platform, de enige totaaloplossing voor de afval- en recyclingindustrie. In de virtuele beursstand zijn ook demonstraties te zien van de AMCS Recycling Software waarmee metaal-, kunststof- en papierrecyclers in één IT-systeem al hun operationele processen automatiseren. De vakprofessionals van AMCS zijn alle beursdagen aanwezig om deelnemers te informeren over de mogelijkheden en de voordelen van Platform en de recyclingsoftware. 

Geïntegreerd IT-platform voor de afval- en recyclingindustrie

Het AMCS Platform digitaliseert en automatiseert alle operationele afval- en recyclingprocessen. Van de complete afvallogistiek, slimme route-optimalisatie, voertuigtechnologie, mobiel ordermanagement tot en met digitaal factureren en een webportal voor de klantenservice. Door die geïntegreerde totaaloplossing verbetert Platform de operationele efficiëntie van bedrijven waardoor ze tegelijkertijd hun omzet en marges vergroten. 

De AMCS Group heeft met de recyclingsoftware een sterkere positie verworven na de overname van het Duitse Recy Systems in 2019. Als onderdeel van het AMCS Platform is de recyclingsoftware hierna verder versterkt en uitgebreid. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 600 klanten over de hele wereld is AMCS/Recy de toonaangevende recyclingsoftware voor metaal-, kunststof- en papierrecyclers. De ‘end-to-end oplossing’ biedt onder meer weegbrugintegratie, een totaaloverzicht van de productiestatus en real-time informatie over voorraden, commodity trading, CRM en meerdere mobiele apps.

Presentaties van experts uit de afval- en recyclingindustrie

Tijdens de eREC geven AMCS-experts uit de internationale afval- en recyclingindustrie presentaties in het digitale conferentiecentrum. Het programma wordt later nog bekend gemaakt.

Gratis entree

De eREC, de Digital Recycling Expo and Conference for Circular Economy and Waste Management, vindt plaats van 31 augustus tot en met 4 september. U kunt zich voor deelname aanmelden bij Lara van Rijswijk. Kort voor aanvang van de virtuele beurs ontvangt u een toegangslink. Deelname is gratis.

 

Groningen truck underground bins

Sustainable waste collection in liveable cities using forecasting algorithms

Free webinar for municipalities, waste management companies and waste transporters

Join us for a free webinar hosted by Martijn Schimmer as he explores the advantages of using intelligent route optimisation software for collecting your containers (above and/or underground) on 18 June 2019. Sign up now

Register for the webinar here