Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
AMCS Platform 8.3 release .png

24 jun 2020

AMCS lanceert met Platform 8.3 tweede grote release van 2020

Innovatief Platform bij uitstek geschikt voor automatisering Nederlandse afvalindustrie

Nieuws

AMCS heeft met de 8.3-versie van Platform voor de tweede keer dit jaar een baanbrekende release gelanceerd die de afval- en recyclingindustrie een enorme toegevoegde waarde biedt. De vorige 8.2-versie kwam in februari uit en bood de afvalindustrie een significante verbetering van de operationele efficiëntie. De focus van de nieuwe 8.3-release ligt op een nog verdere automatisering waardoor bedrijven flexibel kunnen inspelen op marktontwikkelingen. Bovendien is AMCS Platform met de 8.3-versie nu ook echt voorbereid op de Nederlandse wetgeving.

AMCS Platform optimaliseert processen maximaal

AMCS Platform 8.3 heeft er een serie aan functionaliteiten bijgekregen, waaronder een geheel nieuw werkcentrum voor rapportage en analyses. Ook zijn door een nieuw ontwerp van het prijssysteem en het contractmanagement processen maximaal geoptimaliseerd. Door een facelift van het materialencentrum zijn bovendien het voorraadbeheer, de productiewijzigingen en de materialenverkoop substantieel verbeterd.

De nieuwe REST API biedt bedrijven een veilige en betrouwbare integratie van processen en data tussen enerzijds AMCS Platform en anderzijds on-premise en SaaS-oplossingen en applicaties van derden. Behalve dat heeft de 8.3-versie binnen alle geïntegreerde end-to-end-oplossingen van AMCS Platform ook nu weer nieuwe functionaliteiten en nog meer verbeteringen.

Nieuwe 8.3-versie draagt bij aan grotere omzet en marges

AMCS Platform garandeert afval-, recycling- en grondstoffenbedrijven een sterke basis om proactief op toekomstige ontwikkelingen in te spelen, zegt Elaine Treacy, Global Product Director van AMCS. “Met de geïntegreerde oplossingen draagt AMCS Platform bij aan vergroting van de omzet en de marges, verbetering van de operationele efficiëntie en duurzaamheid terwijl tegelijkertijd kosten worden bespaard.”

Bedrijven moeten zich volgens haar kunnen aanpassen aan veranderende marktontwikkelingen. “Dat kan specifiek met de nieuwe functionaliteiten die in deze 8.3-release focussen op analyse en connectiviteit. Dat maakt afvalbedrijven volgens haar meer ‘lean and mean’. Ze kunnen daardoor flexibeler op nieuwe ontwikkelingen inspelen. Daarvoor biedt AMCS Platform 8.3 bijvoorbeeld de AMCS DataMart en nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om zelf rapportages te maken. AMCS Platform Connectivity vergroot de connectiviteit en het inzicht in operationele processen en connectiviteit, en levert integraties op basis van industriestandaards. Met de nieuwe release laat AMCS zien dat Platform is ontwikkeld voor verandering en innovatie om daarmee de concurrentiekracht van afval- en recyclingbedrijven te versterken.”

AMCS Platform 8.3 bij uitstek geschikt voor automatisering Nederlandse afvalindustrie

Het AMCS Platform brengt het beste van het beste samen: de topfunctionaliteiten van de allerbeste applicaties voor de afvalindustrie, jarenlange softwareontwikkeling en consultants met gedegen expertise in de branche. Deze combinatie bepaalt de enorme slagkracht van de volgende generatie software.

AMCS Platform is een SaaS gebaseerde cloud-oplossing voor de afvalindustrie en verenigt de topfunctionaliteiten van CLEAR, AfvalRIS en PieterBas met zes andere industrie-specifieke applicaties: Enterprise Management, Intelligente Optimalisatie, Mobile Workforce, Voertuigtechnologie, Digital Engagement en Data-analyse. Het Platform is daarmee bij uitstek geschikt voor het automatiseren van Nederlandse afvalinzamelaars en -verwerkers. 

“AMCS heeft de beste ontwikkelaars samengebracht om het beste geïntegreerde platform te bouwen”, aldus Pieter Bas Buskens, Director Operations Dutch Region van de AMCS Group.” Dit leverde legio top-functionaliteiten op, zoals de integratie van de planning en mobiel werken in één systeem, een uiterst gebruiksvriendelijke web UI, een handzame digitale kalender van alle activiteiten, ongekende prijsstructuren en een dashboard speciaal voor de klantenservice.”

 

bel mij terug

Groningen truck underground bins

Sustainable waste collection in liveable cities using forecasting algorithms

Free webinar for municipalities, waste management companies and waste transporters

Join us for a free webinar hosted by Martijn Schimmer as he explores the advantages of using intelligent route optimisation software for collecting your containers (above and/or underground) on 18 June 2019. Sign up now

Register for the webinar here