Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog december 2020 Updated april 2021

AMCS versterkt relatie met Microsoft on Cloud-aanbod

De AMCS Group is het eerste bedrijf in de afval- en recyclingindustrie dat de Microsoft Azure IP Co-Sell Ready-status heeft gekregen. Met dit partnerschap zijn afval- en recyclingbedrijven verzekerd van het voordeel van de cloud voor het verbeteren van hun operationele efficiëntie, bedrijfsflexibiliteit, schaalbaarheid en beveiliging van hun systemen.

Bel me terug

Wim Hoek

Product Marketing Manager

De AMCS Group is het eerste bedrijf in de afval- en recyclingindustrie dat de Microsoft Azure IP Co-Sell Ready-status heeft gekregen. Met dit partnerschap zijn afval- en recyclingbedrijven verzekerd van het voordeel van de cloud voor het verbeteren van hun operationele efficiëntie, bedrijfsflexibiliteit, schaalbaarheid en beveiliging van hun systemen.

Branchespecifieke software getrouwd met de beste oplossingen in zijn klasse

Amcs Platform maakt gebruik van Microsoft Azure en biedt afval- en recyclingbedrijven een intelligent platform dat automatisering stimuleert en end-to-end standaardisatie, volledige transparantie en optimalisatie van afval- en recyclingprocessen levert.

Het stelt afval- en recyclingbedrijven in staat met een intelligent platform. AMCS Platform voorspelt en acties, terwijl het de voortdurende transformatie van de industrie naar een circulaire economie ondersteunt. De goedkeuring bevestigt de toewijding van AMCS om de toonaangevende SaaS-oplossing voor afvalbeheer op bedrijfsniveau te bieden. Dit is een ultramodern, schaalbaar platform. Het combineert branchespecifieke software met de beste optimalisatiemogelijkheden, e-commerce vindingrijkheid en on-vehicle technologieën voor klanten over de hele wereld.

AMCS verwacht dat de samenwerking met Microsoft de migratie van klanten naar de cloud verder zal versnellen.

"Deze samenwerking zorgt ervoor dat AMCS-klanten altijd het voordeel hebben van de nieuwste technologische innovaties in de Microsoft-cloud en tegelijkertijd integreren met Microsoft-technologieën", legt Wim Hoek, Marketing Manager West-Europa bij AMCS, uit. "Om de IP Co-Seller-status te krijgen, hebben we intensief samengewerkt met Microsoft, wat resulteert in de beste Cloud-ervaring voor onze klanten."

Grotere schaalbaarheid en kostenreductie

Met meer dan 95% van de Fortune 500-bedrijven die Microsoft Azure gebruiken, past AMCS Platform naadloos binnen die organisaties. De Azure-cloud biedt meer beveiliging dan traditionele on-premise oplossingen, terwijl bedrijven flexibeler kunnen zijn en voldoen aan de regelgeving.

Door te werken op de Azure-cloud, biedt AMCS Platform aanzienlijke kostenbesparingen door de kapitaalkosten van de aanschaf van hardware en software te elimineren, on-site datacenters uit te voeren, 24 uur per dag elektriciteit te gebruiken voor stroom en koeling, en de noodzaak voor IT-experts om de infrastructuur te beheren.

Uit een recent onderzoek van Microsoft blijkt dat een cloudgebaseerde infrastructuur de operationele kosten met 20 tot 30 procent verlaagt. Het vermindert ook aanzienlijk de ERP-implementatietijd en -kosten. Een cloudgebaseerde oplossing biedt meer bedrijfsflexibiliteit door een snellere reactie op en acceptatie van nieuwe innovaties mogelijk te maken.

Dit stelt klanten in staat om hun bedrijf te runnen met meer betrouwbaarheid en garanties bovenop de nieuwste cloudtechnologie.

Samen werken aan duurzaamheid

Met het toenemende belang van cloudgebaseerde infrastructuur in de afval- en recyclingindustrie, streven de twee bedrijven ernaar hun samenwerking verder te versterken en uit te breiden.

"De architecturale beoordeling door Microsoft was een cruciale stap in het formaliseren van de samenwerking. We moesten laten zien dat AMCS Platform een echte SaaS-oplossing is die klanten de volledige voordelen van de cloud biedt. Die review hebben we met vlag en wimpel doorstaan", benadrukt Hoek.

"We geloven niet alleen dat Azure onze klanten het best mogelijke Cloud-platform biedt, maar het zal hen ook helpen om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Het is een gegeven dat traditionele datacenters veel energie verbruiken en bijdragen aan het vrijkomen van meer CO2 in de atmosfeer. De Microsoft Cloud is 79% tot 93% energiezuiniger dan een traditioneel on-premise datacenter en maakt computing dus veel energiezuiniger en duurzamer. Dit is in lijn met de strategie van AMCS om de afval- en recyclingindustrie te helpen CO2-neutraal te werken. Duurzaamheid ligt zowel AMCS als Microsoft na aan het hart en is slechts een van de vele redenen waarom de twee bedrijven perfect bij elkaar passen."

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Wilt u dat wij u bellen?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bel me terug

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op