Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog maart 2021 Updated juli 2023

AMCS Waste Planner Lite – De slimme oplossing voor slimme steden

Deze lichtgewicht versie van de AMCS Waste Planner brengt slimmere planningsoplossingen voor het optimaliseren van afvalinzameling binnen handbereik voor kleine en middelgrote wagenparken!

Bel me terug

Conor Dowd

AMCS Director of Product Marketing

Deze lichtgewicht versie van de AMCS Waste Planner brengt slimmere planningsoplossingen voor het optimaliseren van afvalinzameling binnen handbereik voor kleine en middelgrote wagenparken!

AMCS heeft een innovatieve vooraf geconfigureerde versie van de Afvalplanner gemaakt die nu sneller te implementeren is en toegankelijker is voor kleine tot middelgrote afvalinzamelingsactiviteiten, zoals lokale overheden zelf of de afvalexploitanten die namens hen stedelijk afval inzamelen

Gemodelleerd naar onze originele, volledig aanpasbare Waste Planner - een zeer geavanceerde softwareoplossing die afvalbeheerbedrijven helpt de meerdere complexiteiten van wanneer en hoe ze afval verzamelen en vervoeren te optimaliseren - is de Waste Planner Lite-oplossing een lichtere en zeer gebruiksvriendelijke versie die ideaal is voor afvalbeheeractiviteiten met maximaal 20 of 25 voertuigen. Dit maakt het een perfecte oplossing voor slimme afvalbeheeractiviteiten in de stad, bijvoorbeeld, waar het kan helpen de CO2-uitstoot en geluidsoverlast te verminderen door het aantal onnodige ritten met bijna lege vrachtwagens te verminderen.

Het flexibele en veelzijdige karakter van de oplossing betekent dat deze out-of-the-box vooraf is geconfigureerd en dat resulteert in een snelle implementatie van de software, waardoor de klant zowel tijd als kosten bespaart en deze zeer toegankelijk maakt voor kleine tot middelgrote bewerkingen.

Lichtgewicht betekent niet minder krachtig

Hoewel de Waste Planner Lite een oplossing met een lichter gewicht kan zijn dan de volledig aanpasbare versie, bevat hij nog steeds alle planningsfunctionaliteit die nodig is om de dagelijkse afvalinzamelingsroutes van begin tot eind te optimaliseren, zelfs als de bewerking vrij complex is en het werkgebied dichtbevolkt is. Het werkt ook met de meeste soorten sensoren op vulniveau en de optionele mobiele oplossing betekent dat bestuurders onmiddellijk op de hoogte kunnen worden gesteld van eventuele routewijzigingen. Het systeem kan eenvoudig last-minute wijzigingen verwerken en snel een optimaal schema herkalibreren op basis van nieuwe informatie, zelfs terwijl het schema van de dag wordt uitgevoerd. Op basis van onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van software voor enkele van de meest complexe afvalinzamelingsactiviteiten ter wereld, is het proces volledig geautomatiseerd om het plannen van ingewikkelde routeringsschema's veel eenvoudiger te maken, terwijl planners nog steeds handmatige aanpassingen kunnen maken en schema's kunnen herkalibreren wanneer dat nodig is.

Ideaal voor kleinere maar complexe bewerkingen

Onze originele Waste Planner stelt klanten in staat om specifieke interfaces te bouwen en onbeperkte datasets te maken om hen te helpen hun planningsactiviteiten volledig aan te passen voor honderden voertuigen en chauffeurs in zeer complexe routeringsbewerkingen. Maar zoals bij elke oplossing op hoog niveau, op maat, vereist de implementatie ervan veel uren voor het bouwen van databases, dashboards en rapporten voordat dingen operationeel zijn.

Wanneer uw afvalbeheer meer is als 20 tot 25 vrachtwagens of minder, heeft u dat extreme niveau van maatwerk niet nodig, maar u kunt zeker de efficiëntie, flexibiliteit en verhoogde duurzaamheid gebruiken die worden geleverd met een geautomatiseerde planner die elke route continu kan optimaliseren!

Een intelligente oplossing voor slimme steden

Het ophalen en vervoeren van afval in drukke stedelijke gebieden met beperkte toegang is een uitdagende operatie. Hoewel bevolkingsdichtheid, locatietoegang, afvalmenging en containertype en capaciteit al ingewikkeld genoeg zijn, hebben de meeste gemeenten ook te maken met seizoensgebonden aspecten en gebeurtenissen die een aanzienlijke invloed hebben op de hoeveelheid en het type afval dat op een bepaalde dag moet worden ingezameld. Het systeem maakt de toewijzing van resources veel eenvoudiger omdat het niet alleen in realtime kan worden aangepast aan nieuwe informatie, maar het maakt ook gebruik van machine learning om voorspellingen te doen over vulniveaus. Het kan ook communiceren met sensoren op vulniveau om collecties alleen te plannen als containers vol zijn, waardoor de vulcapaciteitsefficiëntie van voertuigen wordt verhoogd. Vrachtwagens rijden niet meer half leeg omdat containers op hun route nog niet vol zaten.

AMCS Afvalplanner Lite

Het inzamelen en vervoeren van afval is complex. Het goede nieuws is dat al die uitdagingen betekenen dat er bijna altijd meer mogelijkheden zijn om het beter, sneller en duurzamer te doen. Uitgerust met dezelfde reeks krachtige branchespecifieke optimalisatiealgoritmen als zijn grotere neef, is de AMCS Waste Planner Lite precies het soort geavanceerde geautomatiseerde planningssysteem dat die efficiëntie en prognosemogelijkheden binnen het bereik kan brengen van organisaties met kleine tot middelgrote afvalinzamelingsactiviteiten en wagenparken.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Ontdek wat onze Enterprise Management-software voor uw bedrijf kan betekenen!

Onze Enterprise Management-software zal uw activiteiten optimaliseren voor groei met verhoogde efficiëntie en verbeterde winst.

Vraag een demo aan

AMCS Afvalplanner Lite (Smart City) brochure

Optimaliseer uw afvalinzamelingsproces voor efficiëntie en duurzaamheid met smart city-oplossingen voor kleinere wagenparken.

Brochure downloaden

Resources

Evenement

RWM 2023

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op