Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog januari 2020 Updated mei 2021

Eerste grote 2020-release van AMCS Platform verwacht in februari

Februari 2020 lanceert de AMCS Group de eerste van drie grote softwarereleases dit jaar van AMCS Platform die nieuwe voordelen opleveren voor de afval- en recyclingindustrie. AMCS is wereldwijd de toonaangevende ICT-specialist voor afval en recycling en investeert zwaar in zijn innovatieve Op Azure gebaseerde SAAS-software, AMCS Platform.

Bel me terug

Wim Hoek

Product Marketing Manager

Februari 2020 lanceert de AMCS Group de eerste van drie grote softwarereleases dit jaar van AMCS Platform die nieuwe voordelen opleveren voor de afval- en recyclingindustrie. AMCS is wereldwijd de toonaangevende ICT-specialist voor afval en recycling en investeert zwaar in zijn innovatieve Op Azure gebaseerde SAAS-software, AMCS Platform.

Klantenbeheer

Release 8.2 vereenvoudigt workflows en verhoogt de bruikbaarheid en functionaliteit van AMCS Platform voor onboarding en betalingen van klanten, prijsboeken en geo-fencing. Gebruikers profiteren van snellere onboarding, snellere gespreksresolutie en gegarandeerde serviceprijzen, zelfs buiten geografische grenzen, waardoor de efficiëntie en marges worden verbeterd en risico's worden verminderd.

Inkomende planning en sortering

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe 8.2-release is de verbeterde functionaliteit in vraagplanning en materiaalsortering en sequencing. Afval- en recyclingbedrijven profiteren van een verbeterde vraagplanning met extra inzicht in de kosten, waardoor de voorraadproductieruns en cashflow worden verbeterd. Verbeterde sortering en sequencing ondersteunt nu inkomende ladingen met meerdere klanten, plantverwerkingsgebieden, hersortering van materiaal en zichtbaarheid van wie erbij betrokken was, verbetert de marges en de opbrengsten. De nieuw ontworpen inkomende modules verminderen risico's door bedrijfsprocessen te beheren rond meldingen, minimale gegevensvereisten en goedkeuringen van managers.

Uitgaande verkoop

Ook biedt de 8.2-release een intuïtief en klantgericht beeld van het uitgaande logistieke proces. Het verbeteren van het ontwerp en de functionaliteit van de materiaalverkoopmodule AMCS Platform biedt een overzicht van eindgebruikers met een uitgebreid bedrijfsoverzicht van verkooporders. Belangrijke voordelen zijn onder meer volledig inzicht in het materiaalverkoopproces met een dashboardweergavetrackingtaken, het verminderen van administratieve taken omdat dit is geïntegreerd in de Enterprise Management Solution en het verlagen van de resourcekosten door het materiaalverkoopproces te stroomlijnen.

Rijhulp en vervoer

In AMCS Platform 8.2 zijn meerdere verbeteringen aangebracht met nieuwe en verbeterde software en technologieën om het mobiele personeel te ondersteunen. De nieuw ontworpen Driver Assisted Terminals (DAT), die het wegen door de bestuurder vergemakkelijken, de bedrijfskosten en risico's verlagen en fabrieken in staat stellen langer open te blijven, zelfs 24/7. AMCS Mobile-release levert toegevoegde waarde rond het beperken van risico's, met een chain of custody compliance-documentatie en workflows, en verhoogt de productiviteit met debriefing van externe stuurprogramma's.

Business Intelligentie

Volledig nieuw in 8.2 is business intelligence die de afvalindustrie de mogelijkheid biedt om bedrijfsprestaties te beschrijven, voorspellen en verbeteren met de AMCS BI Datamart. Er zijn analyseoplossingen betrokken, waarbij de nadruk wordt leggen op realtime rapporten ter ondersteuning van nauwkeurige en geïnformeerde besluitvorming en meer inzicht in uw activiteiten.

De AMCS Platform 8.2 release in februari zal beschikbaar zijn voor alle bedrijven op het gebied van het inzamelen van stedelijk en huishoudelijk afval, bouw en sloop, commercieel en industrieel afval en recycling.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op