Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog januari 2019 Updated juli 2023

Uw bedrijf toekomstbestendig maken met AMCS Platform

De afval- en recyclingindustrie ondergaat een ongekende verandering over de hele wereld terwijl we overschakelen van lineaire naar circulaire economieën. Hoewel dat verandering in uw processen vereist, gaat het ook om verandering in de technologie om die processen te ondersteunen.

Bel me terug

De afval- en recyclingindustrie ondergaat een ongekende verandering over de hele wereld terwijl we overschakelen van lineaire naar circulaire economieën. Hoewel dat een verandering in uw processen vereist, gaat het ook om een verandering in de technologie om die processen te ondersteunen.

Het verkrijgen van een concurrentievoordeel houdt in dat u werkt vanuit een platform waarmee u op een geheel nieuw niveau kunt werken - een platform waarmee u wendbaarder kunt zijn en slimmer kunt werken.  We hebben het niet over iets ingewikkelds. Integendeel.

On-premise software beperkt u in de nieuwe omgeving waarin u werkt. De cloud opent kansen die je nog nooit hebt ervaren.

Daarom hebben we AMCS Platform gelanceerd. Wat is er anders? Om te beginnen is het het vierde generatie AMCS-platform, krachtiger en rijker, met een intelligente en belachelijk eenvoudige gebruikerservaring. Maar laten we het eerst hebben over de cloud versus legacy-systemen.

Legacy-systemen zijn nog steeds relevant - dus wat is het probleem?

Uw oude systemen waren een aanzienlijke investering, dus het is logisch om ze vast te willen houden, zelfs als ze problematisch blijken te zijn. Ze zijn nog steeds relevant voor uw bedrijf, maar het probleem is dat de technologie verouderd is.

Op een gegeven moment vergt het verouderen van de IT-architectuur meer investeringen. Het wordt een monster dat constant gevoed moet worden. De grootste kostenpost – onmogelijk te berekenen – is echter dat het je tegenhoudt. Wat u aanbiedt, is onvoldoende service volgens de huidige normen, waardoor barrières tussen u en uw klanten worden opwerpen.

Uit een onderzoek van IBM uit 2013 bleek dat bedrijven die cloud inzetten een concurrentievoordeel kregen: "Deze pacesetters vinden klantrelaties opnieuw uit, gebruiken analytics uitgebreid om inzichten uit big data te halen, data naadloos te delen en datagestuurde en evidence-based beslissingen te nemen. Het belangrijkste is dat pacesetters de omzet en brutowinst sneller laten groeien dan andere organisaties."

Dat was toen. Kan iemand het zich nog veroorloven om door te gaan met oude systemen?

Het is tijd.

Tech Republic meldt dat 95% van al het datacenterverkeer in 2021 cloudgerelateerd zal zijn. De cloud is voor de meeste bedrijven onvermijdelijk. Degenen die het vroeg of laat doen, zullen de vruchten plukken van klanten.

Waar we het met AMCS Platform over hebben, is Enterprise Grade Cloud. Dit is het moeilijke spul, ontworpen voor grotere organisaties om krachtige prestaties en beveiliging te bieden. Compliance is ingebouwd in de architectuur, dus het is niet nodig om afzonderlijke licenties te kopen en aan te vragen.

Toegegeven, dit is geen upgrade. Het is een sprong van de eerste generatie naar de vierde. Het vraagt om een nieuwe strategie. Een nieuwe manier van denken. Het is ook vermeldenswaardig dat er geen kapitaalinvestering vooraf is. Dit is een dienst zoals je nog nooit eerder hebt gekend.

Wat kunt u doen met AMCS Platform?

Het gaat erom uw bedrijf wendbaarder te maken, een must in de afval- en recyclingindustrie. Het is niet alleen een oplossing voor uw activiteiten, maar uw hele waardepropositie.

AMCS Platform is een intuïtieve, end-to-end oplossing die uw bedrijf toekomstbestendig maakt. Dit intelligente platform brengt branchespecifieke SaaS samen met de beste functies in zijn klasse, zoals robuuste optimalisatiemogelijkheden, vindingrijkheid en technologieën op het voertuig.

Overweeg het Internet of Things (IoT) en hoe het relevant is voor uw bedrijf. Met AMCS Platform kunnen uw backoffice en trucks communiceren. Gegevens kunnen bijvoorbeeld worden ontleend aan opslagsensoren en liftsystemen en worden geanalyseerd. Dit diepe inzicht geeft je de informatie die je nodig hebt om je volgende acties te bepalen. Het delen van informatie gebeurt in realtime. 

Dit alles is zo ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. We denken dat je het geweldig zult vinden. De UX combineert best-practice bedrijfsprocessen in de industrie met intelligent informatieontwerp. Het begrijpt uw bedrijfsprocessen al - het weet wat u wilt en nodig hebt, zodat u uw tijd niet besteedt aan het intoetsen van informatie. AMCS Platform heeft het al, dankzij IoT en geautomatiseerde dataverzameling. Het gebruikt uw bedrijfsprocessen om schermen weer te geven die waarden berekenen en velden voor u invullen.

Dit is wetenschap, kunst en design voor het oog, samengebracht in één platform. Met AMCS Platform wordt het zware werk voor u gedaan.

Geen vendor lock-in

Hoewel AMCS Platform web onze eigen oplossingen op maat van de afval- en recyclingindustrie integreert, betekent dat niet dat u ze hoeft te implementeren. Misschien wil je je eigen applicaties gebruiken, en dat is oké. AMCS Platform biedt u die flexibiliteit.

Gebruik ons portfolio met volledige oplossingen of integreer oplossingen van derden via open API's , die het gemakkelijker maken om voort te bouwen op of andere oplossingen te integreren binnen het AMCS-platform. U kunt het aanpassen zoals u wilt, zodat het is afgestemd op uw specifieke behoeften. Technologie beweegt in zo'n snel tempo en AMCS Platform is gebouwd voor die verandering; veranderingen in de branche en met de behoeften van klanten.

'Gebouwd zijn voor verandering' vereist onmiddellijke updates en implementaties, wanneer en wanneer dat nodig is. Het AMCS Platform is hiervoor gebouwd, met tweewekelijkse updates van het systeem voor de voordelen van onze klanten.  Geen updates of implementaties meer die weken en maanden duren, het is nu direct.

Het is allemaal zo eenvoudig, precies zoals het is ontworpen om te zijn.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op