Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog juni 2019 Updated juli 2023

Managementprioriteiten: alle vakjes aanvinken

Hoe alle vakjes aan te vinken

Bel me terug

Frank Bolsø

AMCS Platform Specialist

Hoe alle vakjes aan te vinken

Noorwegen is een van de meest digitale landen in Europa, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat je genoeg doet om vooruitgang te boeken. Of u nu een particulier afvalbeheerbedrijf of een gemeentelijk bedrijf bent, u hebt een niveau van digitale volwassenheid.

Het amcs 2018 Digital Transformation Barometer rapport definieert deze niveaus van digitale volwassenheid onder de ondervraagde organisaties. (Als je het rapport nog niet hebt gezien, is het de moeite waard om te bekijken.) Een van de interessante afhaalmaaltijden zijn de prioriteiten van het management.

Hoewel deze prioriteiten per groep verschillen of voor sommigen niet eens een prioriteit zijn, is het de moeite waard om ze hier op te sommen. Voor ons doel op dit moment zijn deze in willekeurige volgorde:

Dit is waar het gebruik van een best-in-class platform in beeld komt, of zou moeten. Volgens de Europese Commissie, omdat het u kan helpen al deze doelen te bereiken.

Digitale transformatie (digitaliseren van huidige processen)
Een goed platform moet automatisering stimuleren en end-to-end processen standaardiseren en optimaliseren. Dit is de basis van je digitale volwassenheid. Ga voor een cloudgebaseerd platform dat u in staat stelt om vooruitgang te boeken in uw digitale transformatie.

Ga niet in een hoekje staan. U wilt een platform dat naadloos integreert met branchespecifieke software die uw hele operatie omvat. Anders heb je te maken met een ongelooflijk dure fout.

Verhoging van productiviteit en efficiëntie
Ervan uitgaande dat je een platform kiest dat alles mogelijk maakt wat we zojuist hebben genoemd, ben je aan de slag. U kunt uw bedrijfsbeheersysteem probleemloos toevoegen, samen met de beste optimalisatiemogelijkheden in zijn klasse, zoals technologieën op het voertuig en routeoptimalisatie. Al deze dingen samen geven u transparantie in uw activiteiten met realtime gegevens. Je werkt nu efficiënt en kunt weloverwogen, bruikbare beslissingen nemen.

Met een best-in-class routeplanner – die u met uw platform gemakkelijk kunt toevoegen – kunt u bijvoorbeeld tot 25% besparen op het aantal voertuigen dat u op de weg zet.

Medewerkerstevredenheid en loyaliteit
Een superieur platform dat deze mogelijkheden mogelijk maakt, maakt ieders werk gemakkelijker. Dat is misschien wel het grootste voordeel van digitaal: taken zijn gewoon eenvoudiger uit te voeren. Digitaal doet het zware werk. En omdat medewerkers nu direct informatie hebben om de gewenste resultaten te behalen, is er een gevoel in een goed gedaan werk. Gelukkige werknemers scannen zelden vacaturesites, dus met een bescheiden, best-in-class platform help je goede mensen te behouden. Houd er ook rekening mee dat de tevredenheid van werknemers gekoppeld is aan een verhoogde productiviteit - de twee voeden elkaar.

Klanttevredenheid en loyaliteit
Wanneer u productiever kunt werken, zijn de mensen die er uiteindelijk baat bij hebben uw klanten. Hoe hoger de kwaliteit van uw digitalisering, hoe beter u on-demand diensten kunt aanbieden. Met realtime gegevens kunt u onmiddellijk reageren op situaties.

Draai het scenario om. Met een platform dat meer problemen creëert dan oplost, zijn het de klanten die eronder lijden. Onnodig te zeggen, maar we zullen het toch zeggen, ongelukkige klanten klagen en blijven niet hangen.

Verduurzaming
Wat milieukwesties betreft, heeft Noorwegen een goed ontwikkeld regelgevingssysteem. Dit is een ander voorbeeld van waar digitale volwassenheid het proces voor afvalbeheerbedrijven en gemeenten verbetert. Door een platform te kiezen dat eenvoudig kan worden geïntegreerd met bepaalde modules, kunt u de gegevens verzamelen die u nodig hebt voor een nauwkeurigere rapportage.

Een ander punt: Door efficiënter te werken, krijgt u ook financiële duurzaamheid voor uw organisatie.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid vergroten
Door een hoogwaardige fleetplannermodule aan uw platform toe te voegen, kunt u uw routes optimaliseren en uw CO2-uitstoot met maximaal 25% verminderen.  Efficiënter en minder routes, minder benzine gebrand – een slim platform is niet alleen goed voor het bedrijfsleven, maar ook voor het milieu.

Kostenreductie
Ook hier maakt het juiste platform het mogelijk om fantastische besparingen te realiseren. Als u naadloos intelligente optimalisatie aan uw platform kunt toevoegen, ziet u een vermindering van de kilometerstand en rijtijd tot 25%. Dat is slechts één voorbeeld van uw potentiële kostenbesparingen.

Het begint allemaal met je platform
Het herhaalt zich. Begin met een best-in-class platform. Van daaruit kun je niet alleen je doelen bereiken, maar ze ook overtreffen.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

Laat AMCS je laten zien hoe je kunt optimaliseren voor efficiëntie, je winst kunt verhogen en je bedrijf kunt laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op