Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog augustus 2020 Updated juli 2023

Over-reageren, onder-reageren, of het goed doen

Gegevens veranderen bij elke actie van u en uw klanten. Als u handmatige processen gebruikt, duurt het even voordat die informatie zich een weg door papier filtert om u te bereiken. Tegen die tijd is het al verouderd en kunt u ook niet zeker zijn van de nauwkeurigheid ervan voor wanneer het is opgenomen.

Bel me terug

Wim Hoek

Product Marketing Manager

Gegevens veranderen bij elke actie van u en uw klanten. Als u handmatige processen gebruikt, duurt het even voordat die informatie zich een weg door papier filtert om u te bereiken. Tegen die tijd is het al verouderd en kunt u ook niet zeker zijn van de nauwkeurigheid ervan voor wanneer het is opgenomen.

Hoe groot is de kans dat uw beslissingen, op basis van die informatie, de winstgevendheid maximaliseren? Als u beslissingen baseert op verouderde informatie, reageert u te veel of reageert u te veel. Om het goed te doen, heb je realtime gegevens en analyses nodig om je te vertellen wat het betekent. Dit is business intelligence.

AMCS Platform ondersteunt oplossingen die uw end-to-end activiteiten afhandelen. Een cruciale oplossing is AMCS Analytics, dat inzicht in uw bedrijf stimuleert, zodat u slimmere beslissingen kunt nemen.

Data is alles

Met AMCS Platform kunt u gegevens verzamelen uit verschillende gebieden van uw bedrijf, toevallig. Deze gegevensstromen kunnen afkomstig zijn van facturering, klantgedrag, boordcomputers en routeoptimalisatie, materialen en inventaris – kortom, als het kan worden vastgelegd, heb je gegevens.

Neem voertuigtechnologie, zoals wegen en RFID. Sensoren verzamelen uw gegevens, zodat u het juiste gewicht van elke wheelie bin of container kunt optillen. U kunt gegevens verzamelen voor uw gereden routes en de verzamelingen die plaatsvinden. Indien relevant voor uw bedrijf, kunt u ook uw gewogen materialen digitaal registreren en fotograferen om uw database nauwkeurige registraties van alle transacties te geven.

Het bezit van deze gegevens heeft echter geen betekenis als u niet weet wat u ermee moet doen.

Diep inzicht in uw bedrijf

Het Reporting & Analytics Work Centre is onderdeel van AMCs Analytics. Het fungeert als de centrale opslagplaats van standaard product- en door de gebruiker gedefinieerde rapporten en analyses. U kunt uw gegevens omzetten in een rapport waarmee u op bewijs gebaseerde beslissingen kunt nemen.

Een analyse van uw routes stelt u bijvoorbeeld in staat om uw route en winstgevendheid KPI's te meten. Hoeveel collectes per kilometer vinden plaats? Wat is uw omzet en marge per kilometer? Wat is uw marge per klant? Op basis van het juiste gewicht van elke opgetilde wheeliebak of container, wat moet u klanten in rekening brengen? Dit zijn het soort vragen dat AMCS Analytics kan beantwoorden om u te helpen het goed te doen.

Dit is transparantie van uw activiteiten. Het is er allemaal voor jou om te zien. Met deze kritische, diepgaande rapportage kunt u kostenbesparingen en operationele efficiëntie identificeren en tegelijkertijd inkomstenlekkage voorkomen.

Presentatie van de gegevens is ongelooflijk belangrijk om het te begrijpen. Wil je echt nog een spread sheet? Een rapport met grafieken en grafieken maakt de informatie gemakkelijk te consumeren en te begrijpen. De ingebouwde rapportagetool voor selfservice biedt u onbeperkte lay-out- en visualisatielay-outs, zodat u het rapport kunt maken dat het beste bij uw behoeften past.

Een andere interessante tool is AMCS DataMart, voor C&I afvalbedrijven die vertrouwen op hun eigen visualisatietools of business intelligence technologie. AMCS DataMart bewaart de gegevens die verschillende stromen binnen uw bedrijf verzamelen. U hebt toegang tot specifieke gegevens over één onderwerp om tijdig beslissingen te nemen. Er is geen doorzoeking van verschillende gegevenspunten om te vinden wat u zoekt. Het is gemakkelijk toegankelijk om u te helpen de bedrijfsprestaties te versnellen.

AMCS Analytics is van cruciaal belang voor zowel kmo's als grotere bedrijven. Wat je maat ook is, je hebt gegevens. Nu is het tijd om het voor jou te laten werken.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

Laat AMCS je laten zien hoe je kunt optimaliseren voor efficiëntie, je winst kunt verhogen en je bedrijf kunt laten groeien.

Vraag een demo aan

AMCS Analytics Brochure

Ontdek hoe AMCS Analytics bedrijfsprestaties kan voorspellen en verbeteren met ongeëvenaard inzicht en geavanceerde besluitvormingstools.

Brochure downloaden

Resources

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources

AMCS Analytics Brochure

Ontdek hoe AMCS Analytics bedrijfsprestaties kan voorspellen en verbeteren met ongeëvenaard inzicht en geavanceerde besluitvormingstools.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op