Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog augustus 2019 Updated april 2021

Betalingsuitdagingen en de oplossing

De manier waarop we betalingen doen evolueert – en snel. Nu er nieuwe diensten worden geïntroduceerd, moet de infrastructuur zich aanpassen om deze ontwikkelingen aan te kunnen.

Bel me terug

Bedrijven die hun processen willen stroomlijnen, staan nog steeds voor verschillende uitdagingen met betrekking tot hoe ze geld naar leveranciers sturen en ontvangen. De eerste is het steeds veranderende betaallandschap. De manier waarop we betalingen doen evolueert immers – en snel. Nu er nieuwe diensten worden geïntroduceerd, moet de infrastructuur zich aanpassen om deze ontwikkelingen aan te kunnen. 

Natuurlijk, hoewel technologie kan helpen bij het vereenvoudigen van bewerkingen, kan het ze ook belemmeren. Marktontwikkelingen dicteren duidelijk de manier waarop mensen betalingen doen, terwijl veranderingen in consumentengedrag en globalisering ook van invloed zijn op bestaande processen – en het gemak waarmee ze kunnen worden gebruikt.  Het komt erop neer dat het gemakkelijk en veilig moet zijn om betalingen uit te voeren; de systemen die we hiervoor gebruiken, zouden iets meer moeten bieden dan het doen en ontvangen van betalingen en het allemaal doen tegen een concurrerende prijs.

Dat is waar AMCS Pay voor is ontworpen.

De out-of-the-box oplossing.

Om afval- en recyclingorganisaties efficiënter te maken, is de betalingsoplossing al geïntegreerd in het bestaande AMCS-platform. Er zijn simpelweg geen rigoureuze test- of integratiekosten nodig.  Het werkt out of the box waardoor het gemakkelijk is om betalingen en meerdere leveranciers te beheren.

Accepteer betalingen via meerdere kanalen.

AMCS Pay ondersteunt uw omnichannel-strategie, waardoor klanten gemakkelijk kunnen betalen vanaf elk apparaat. Dit is volkomen logisch voor u en uw klant, waardoor ze de kans krijgen om te genieten van een snelle en veilige ervaring, ongeacht hun betaalmethode.

Vind efficiëntiewinsten en kostenbesparingen.

Het is een flexibel systeem, gemaakt voor bedrijven van elke omvang, en kan uw huidige transactie- en volumekosten verlagen. Het platform helpt uw bedrijf te floreren en biedt u ook alle tools die u nodig hebt om de efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd uw overheadkosten te verlagen. Het stelt u in staat om concurrerend te blijven in een markt die steeds meer wordt gevormd door technologie.

Het is een systeem dat echt met je zal werken, niet tegen jou. Met de kans om niet alleen aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen, maar deze te overtreffen, kunt u met AMCS Pay een flexibele Point of Style-betalingsoplossing kiezen die bij u en de manier waarop u werkt past. Door dit te doen, kunt u uw betalingsconversie verhogen, omdat u gemakkelijk online, via de telefoon of door terugkerende facturering geld kunt ontvangen. Het accepteren van betalingen via alle kanalen - en via een breed scala aan kaartmerken - het systeem is naadloos.

Slechts één PCI-verbinding.

Een ander zeer reëel probleem is de bestaande noodzaak om meerdere PCI-verbindingen te onderhouden. Op dit moment moeten organisaties die creditcards of betaalpassen verwerken via een compenserende controle aan niet minder dan 12 vereisten voldoen. Elk moet van geval tot geval worden goedgekeurd en dit kost tijd. Bovendien kan het niet voldoen aan de vereisten leiden tot boetes of beëindiging van verwerkingsrechten met betrekking tot de creditcards.

Maar met AMCS Pay is het proces gestroomlijnd, dus één verbinding is alles wat je nodig hebt.

Veilige betaalomgeving.

Met AMCS Pay kunt u uw PCI-compliancebereik vergroten en eventuele kosten vermijden die kunnen worden opgelegd als gevolg van het kiezen van een niet-conforme betalingsoplossing. Het biedt u ook fraudebeheersoftware die frauduleuze transacties kan detecteren en voorkomen.

Je hebt ook de gemoedsrust van een extra beschermingslaag met 3D Secure. Dit geeft u niet alleen veiligheid, maar ook uw klanten.

Het is tijd.

Het is een systeem dat echt met je zal werken, niet tegen jou. Met de kans om niet alleen aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen, maar deze te overtreffen, kunt u met AMCS Pay een flexibele Point of Style-betalingsoplossing kiezen die bij u en de manier waarop u werkt past.

Amcs Pay transformeert de manier waarop u zaken doet en biedt flexibiliteit en is vooraf geïntegreerd met de AMCS Enterprise Management-oplossing, in een tijd waarin de activiteiten soepeler en gestroomlijnder worden.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Vraag een demo aan om te leren hoe AMCS de manier verandert waarop je je online inzet

Ontdek hoe AMCS uw online engagement met klanten en partners kan verrijken.

Vraag een demo aan

AMCS Pay brochure

Ontdek hoe AMCS Pay betalingsprocessen optimaliseert om u te helpen sneller betaald te worden

Brochure downloaden

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op