Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog oktober 2020 Updated juli 2023

Gestandaardiseerd projectprogramma om te migreren naar AMCS Platform

Het eerste Tower to AMCS Platform-project in de VS toont een kortere time-to-value. Amcs legacy softwareklanten kunnen in relatief korte tijd overstappen naar een innovatief AMCS Platform.

Bel me terug

Eerste Tower to AMCS Platform-project in VS toont kortere tijd om te waarderen

Amcs legacy softwareklanten kunnen in relatief korte tijd overstappen naar het innovatieve AMCS Platform. Om een succesvolle overgang naar AMCS Platform te garanderen is een geavanceerd gestandaardiseerd Transition Project Program gebouwd dat de go-live op Platform uitvoert in goed bewaakte fasen.

De opeenvolging van fasen zorgt ervoor dat nieuwe en oudere softwareklanten die overstappen naar AMCS Platform een hoge standaard van kwaliteit krijgen gedurende het hele overgangsproces. Het Transition Project Program is ontworpen en bewezen om ze sneller en efficiënter over te dragen aan Platform, waardoor onmiddellijke time-to-value wordt gewaarborgd en tegelijkertijd mogelijke risico's voor de bedrijfsvoering worden geminimaliseerd en bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd om de bedrijfsresultaten van klanten positief te beïnvloeden.

Een recent project in de VS laat zien dat door dit gestructureerde plan van aanpak de overgang van Tower-software naar Platform haalbaar is binnen het gestelde tijdsbestek om een project te voltooien.

Optimale time-to-value

Het AMCS Platform stimuleert innovatie, bedrijfsefficiëntie en beperkt risico's in bedrijfsprocessen. Het AMCS Transition Program leeft volgens dezelfde waarden. Daarom heeft AMCS een Transition Project Program ontwikkeld, een opeenvolgende reeks gestandaardiseerde en gestructureerde processen om nieuwe en verouderde softwareklanten over te brengen naar AMCS Platform.

Het Transition Project Program is een verpakte oplossing die bewezen producten, processen, rapporten en interfaces met bestaande producten bevat. Het transitieteam onderzoekt elk programma intensief om het benodigde projectpakket op te bouwen om voor elk project een optimale time-to-value te garanderen.

Aangezien time-to-value van cruciaal belang is voor afval- en recyclingbedrijven die overstappen naar Platform, stroomlijnt deze set tools en processen de transitie naar AMCS Platform, waardoor klanten zich kunnen blijven concentreren op de financiële en operationele groei van hun bedrijf.

Transition Project Program met een gestandaardiseerd stappenplan

Het AMCS Transition Project bestaat uit 3 fasen: Discovery, Execution en Go-Live.

1. De Discovery fase:

De ontdekkingsfase zal een uitgebreid Customer Business Report (CBR) opleveren. Het is een IT-evaluatie die fungeert als een blauwdruk voor het definiëren van de huidige situatie van alle systemen die momenteel van kracht zijn. Vooruitlopend op de overgangsuitvoeringsfase levert AMCS een gedetailleerd licentiemodel, projectdocumentatie, tijdlijn en budget.

2. De fase Transitieuitvoering:

In de fase Transitieuitvoering voert het transitieteam de migratie naar AMCS Platform uit. Het bestaat uit softwarelevering, training en migratie. Zodra het ETL-proces (extractie, transformatie, laden) is voltooid en goedgekeurd, is de klant klaar om naar de Go-Live-fase te gaan.

3. Transitie Go-Live Fase

Aan het begin van deze fase neemt het transitieteam de klant deel aan een Hyper-Care-programma, terwijl het transitieteam zich ook inschrijft voor AMCS Customer Support.

Bewezen leveringsplan

Een bewezen leveringsplan is belangrijk, aldus Jeffry Pelk, Software Development Manager bij AMCS. "We willen het wiel niet steeds opnieuw uitvinden, maar zoveel mogelijk componenten, processen en fasen van het transformatieproces standaardiseren. Daarom is het Transition Project Program gebaseerd op gestandaardiseerde procedures en een goed georganiseerd stappenplan. Elk Transition Project Program wordt geleverd door hoogopgeleide en bekwame professionals met branche-, product- en procesexpertise.

Dit transitieteam bestaat uit wereldwijde resources, waaronder experts op het gebied van integratieontwikkeling en gegevensmigratie, systeemadoptie- en trainingsconsultants, DevOps en Solution Engineering Leads. Als gevolg hiervan is een klant verzekerd van een compact overgangsproject dat onverwachte omstandigheden vermijdt en de doorlooptijd vertraagt en tegelijkertijd het operationele risico vermindert door de dagelijkse inzamelings- en recyclingactiviteiten voort te zetten zoals gewoonlijk.

Transitie van operationele processen

Elk Transition Project Program begint met de ontdekkingsfase met het opstellen van een bedrijfsklatierapport met een gedetailleerd overzicht van de operationele processen van de klant. Pelk: "Dit is een IT-review die fungeert als blauwdruk voor het definiëren van de huidige situatie van alle systemen die momenteel van kracht zijn. In deze fase kennen we alle ins en outs van het migratieproces, inclusief de pijnen van de klanten en wat we moeten leveren om deze pijnen te verlichten."

Daarna is het transitieteam klaar om de migratie naar het AMCS Platform te starten en de softwareoplossingen te leveren. Dit omvat onder andere softwarelevering, training en migratie. Pelk: "Zodra het ETL-proces is afgerond en goedgekeurd, is de klant klaar om door te gaan naar de Go-Live-fase. In deze laatste stap van het Transition Project Program neemt het transitieteam de klant deel aan een Hyper-Care-programma en zal AMCS Customer Support worden ingeschreven."

Proefproject Toren

Het bewijs van de pudding zit in het eten, beaamt Pelk. "Daarom hebben we in de VS een proefproject uitgevoerd met drie softwaretoepassingen, waarvan de legacy-software van Tower er een van is. Na het stappenplan hebben we de eerste applicatie effectief en in een identificeerbare kortere tijdspanne overgezet naar Platform. Na die succesvolle uitvoering op twee locaties hebben we de klant overgeplaatst van Tower naar Platform. Nu het gestandaardiseerde en gestructureerde transitieproces, onze tooling en het stappenplan hebben bewezen te werken, stelt een reeks tools ons in staat om alle Tower legacy-softwareklanten in dezelfde korte tijd over te zetten naar AMCS Platform."

Het verkorten van de doorlooptijd van elke overgang is vooral belangrijk, benadrukt Pelk. "De volgorde van fasen om nieuwe en oudere softwareklanten over te zetten naar AMCS Platform is ontworpen en bewezen om ze sneller en efficiënter over te dragen naar Platform, waardoor onmiddellijke time-to-value wordt gewaarborgd, terwijl tegelijkertijd mogelijke risico's voor de bedrijfsvoering worden geminimaliseerd en bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd om de bedrijfsresultaten van klanten positief te beïnvloeden."

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op