Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog december 2019 Updated juli 2023

Van Dalen Huissen werkt met AMCS-AFAS Hybrid ERP efficiency

Bel me terug

Van Dalen Huissen gaat alle operationele bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren met AMCS-AFAS Hybrid ERP. Met de standaard software kan het bedrijf zowel de afvallogistiek als de gehele administratie in de hele organisatie automatiseren, zegt senior sales engineer Frank Dusée, sales manager bij de AMCS Group. "Dit was een van de redenen waarom Van Dalen Huissen voor het geïntegreerde systeem koos."

AFAS-integratie is een standaard onderdeel van software

Van Dalen Huissen is onder andere gespecialiseerd in beton-, puin- en asfaltrecycling, sloop en asbestsanering. Het bedrijf werkte met verschillende softwarepakketten, weet Dusée. "Vanwege een aantal ontwikkelingen, waaronder het splitsen van activiteiten, was het bedrijf op zoek naar een ICT-systeem waarvan integratie met AFAS een standaard onderdeel is. Van Dalen Huissen gaat met de standaard afvalsoftware de gehele afvallogistiek digitaliseren en automatiseren, inclusief de planning van verwerking- en transportactiviteiten, digitaal wegen in combinatie met het digitale weegticket en rapportage aan de LMA. Het bedrijf zal ook AMCS-AFAS Hybrid ERP gebruiken om de recyclingactiviteiten, inclusief de productie- en grondstoffenstromen, en de voorraden ter plaatse te registreren. Efficiëntie is een groot voordeel van de keuze voor hybride ERP," zegt hij. Met als voordeel dat planning en administratie sneller en eenvoudiger kunnen werken en tijd kunnen besparen. De praktijk leert dat bedrijven daardoor meer met dezelfde mensen kunnen doen. Het voordeel van digitalisering is ook dat het mes de papierberg in kan. Dit bespaart kosten en draagt bij aan de milieudoelstellingen van bedrijven in de afvalindustrie door transportkilometers en CO2-uitstoot te verminderen. "

AMCS-AFAS Hybrid ERP: negen standaardverbindingen

Met AMCS-AFAS Hybrid ERP digitaliseren en automatiseren Vlaamse en Nederlandse afvalinzamelaars en recyclers al hun operationele processen organisatiebreed: van complete afvallogistiek, inclusief routeoptimalisatie, tot financials, CRM en HR. AMCS-AFAS Hybrid ERP is een strategische samenwerking tussen de kernpartners AFAS en AMCS die PieterBas Automatisering heeft overgenomen. Er zijn in totaal negen verbindingen, waardoor het hybride ERP van AMCS en AFAS als één ICT-systeem werkt. Zo is er een centrale debiteuren- en aansprakelijkheidsadministratie. Bestuurders die zich ziek melden in AFAS worden automatisch geblokkeerd in PieterBas. Alle aansluitingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ontdek hoe het AMCS Platform je bedrijfskosten zal verlagen en je winst, klantenservice en operationele efficiëntie zal verhogen.

Vraag uw aangepaste demo aan

AMCS Platform voor de Bouw & Sloop Brochure

C&D-oplossing is ontworpen om aan veranderende behoeften te voldoen. Lees meer over hoe deze branchespecifieke oplossing uw bedrijf kan helpen

Brochure downloaden

Resources

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op