Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Blog november 2018 Updated juli 2023

Waarom AMCS naar de cloud is verhuisd

De cloud stelt ons in staat om u een betere service te bieden. Het bespaart u geld aan IT-kosten, verbetert uw efficiëntie en stelt u op zijn beurt in staat om de ervaring van uw klanten te verbeteren. Door te kiezen voor cloudservices wordt uw onboarding met een derde verminderd van de tijd die het eerder kostte met software en hardware. Werken in de cloud is ook voordeliger.

Bel me terug

Wat dit voor u betekent

De cloud stelt ons in staat om u een betere service te bieden. Het bespaart u geld aan IT-kosten, verbetert uw efficiëntie en stelt u op zijn beurt in staat om de ervaring van uw klanten te verbeteren.

Door te kiezen voor cloudservices wordt uw onboarding met een derde verminderd van de tijd die het eerder kostte met software en hardware. Werken in de cloud is ook voordeliger.

Hoe?

Houd er ook rekening mee dat het beheren van uw eigen server altijd een risico is. In het geval van een serverstoring loopt u het risico waardevolle gegevens te verliezen. Wij verzorgen administratieve taken zoals database back-up, zodat wij u daar tegen kunnen beschermen, en dus de kosten die u zou maken.

We zorgen ook voor beveiligingsupdates en voeren regelmatig audits uit, veel meer dan de meeste bedrijven alleen doen. Een interessante kanttekening: volgens onderzoek van RapidScale zag 94% van de bedrijven een verbetering in beveiliging na de migratie naar de cloud.

Wat dit betekent voor uw klanten

Bij niet-cloudtoepassingen moet u overschakelen van de ene toepassing naar de andere. Het AMCS Platform combineert bijvoorbeeld al uw applicaties in één oplossing. Het is er allemaal, recht voor je neus. U kunt uw assets meteen in realtime volgen op elk punt in de supply chain.

Door deze stroomlijning kun je wendbaarder zijn. U kunt bijvoorbeeld een real-time beeld krijgen van de voorraad en die kennis doorgeven aan uw klanten. Afhankelijk van de applicaties die u aan het AMCS-platform toevoegt, kunt u overal en op elk gewenst moment zien wat er in uw bedrijf gebeurt en dat gebruiken om uw beslissingen en services aan uw klanten te informeren.

In wezen, door sneller te leveren aan uw klanten, krijgen ze eerder wat ze nodig hebben dan anders.

Cloud computing-omgevingen stellen uw werknemers ook in staat om overal te werken, dus waar ze ook zijn, ze hebben toegang tot applicaties en werken via internet, waardoor ze uw klanten blijven helpen hun doelen te bereiken.

Geïntegreerde, uitgebreide diensten

Als u nog niet hebt gekozen voor onze cloudservices, doe dat dan. U kunt uw klantervaringen aanpassen en dat is uiteindelijk wat ze willen. En dat is wat we voor je doen.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op