Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Webinar on Demand in Engels

Digitaliseer uw klantervaring

Verminder het aantal telefoontjes en verhoog het gemak voor de klant met digitale klantenserviceoplossingen

Dit webinar is alleen beschikbaar in het Engels, bekijk het hier.

In de eerste editie van de Timely Topics Webinar Series richtten AMCS-sprekers zich op het creëren van een digitale klantervaring. Michael Paladino, Customer Success Manager, leidde de discussie door de term digitale klantbetrokkenheid te definiëren en veelvoorkomende uitdagingen te introduceren waar veel afval- en recyclingbedrijven mee te maken hebben, zoals grote hoeveelheden telefoontjes naar klanten, handmatige communicatie en het gebrek aan gemak voor klanten als het gaat om communicatie met het bedrijf. Door deze uitdagingen te verwaarlozen, lopen bedrijven het risico op hoge arbeidskosten, tijdrovende taken en verlies van omzet aan concurrenten die wel een vorm van digitale klantbetrokkenheid bieden.

Nadat het podium was bepaald, gaf Amanda Chivil, Sales Engineer, de aanwezigen een kijkje in de AMCS Customer Portal. De AMCS Customer Portal is een self-service portal voor eindklanten om hun account te beheren, bestellingen te plaatsen en veilig te betalen. Deze veilige SaaS-oplossing stelt afval- en recyclingbedrijven in staat om eindklanten te voorzien van account-specifieke informatie en diensten, zoals het aanmelden van nieuwe klanten, orderaanvragen, factuurbeheer, betalingsverwerking en rapportagetools. Het klantenportaal is ontworpen en ontwikkeld op basis van de behoeften van de branche. Het is gebouwd om de betrokkenheid van klanten te verbeteren en te verrijken, interacties te automatiseren en processen in de branche te optimaliseren.

Het portaal stelt klanten niet alleen in staat om bestellingen te plaatsen wanneer het hen uitkomt, maar het vermindert ook de activiteiten van callcenters en de noodzaak om met klanten te communiceren via e-mail. Omdat er dagelijks meer heropeningen plaatsvinden, zullen er meer afvaldiensten worden aangevraagd. Met een klantenportaal kan uw bedrijf op een efficiënte manier voldoen aan de toegenomen vraag naar diensten door online bestellingen te plaatsen.

Bij AMCS ontdekten we dat klanten in staat waren om het aantal telefoontjes met ongeveer 30% te verminderen met het AMCS Klantenportaal. Het bieden van een gebruiksvriendelijk platform waar nieuwe en bestaande klanten uw bedrijf kunnen bereiken in plaats van de telefoon te pakken, zal de ervaringen verbeteren en de omzet verhogen.

Veel van uw klanten hebben dagelijks contact met leveranciers in verschillende sectoren. Deze leveranciers bieden hun klanten overtuigingskracht door handmatige processen te stroomlijnen. Naast digitale betrokkenheid, stelt het digitaliseren van documentatie en accountgeschiedenis met een klantenportaal bedrijven en klanten in staat om inzicht te krijgen in facturen en eerdere diensten. Dit draagt verder bij aan het milieuvriendelijker worden omdat leveranciers papierafval verminderen. Investeren in technologie om deze functies te bieden, maakt van uw bedrijf een dominante speler op de markt en bevordert de relaties met klanten naarmate de activiteiten vereenvoudigd worden.

Om het onderwerp af te ronden, leidde Chris Bundock, Solution Consultant, de deelnemers door de AMCS Pay-functie die is verbonden met de AMCS Customer Portal. AMCS Pay is een uitgebreide omnichannel betaaloplossing die vooraf is geïntegreerd met het AMCS Platform. De oplossing verbetert de betaalervaring van klanten en opent nieuwe geautomatiseerde betaalstromen voor afval- en recyclingbedrijven.Met een handige manier voor klanten om te betalen, kan uw bedrijf nu op elk gewenst moment online betalingen innen.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Belangrijkste voordelen van AMCS Webinars

Praktische aanpak

Onze webinarsprekers geven je praktische tips die je meteen in je bedrijf kunt toepassen.


Beknopt formaat

Jouw tijd is kostbaar. Daarom vatten we alle essentiële informatie van een webinaronderwerp voor je samen in minder dan 60 minuten.


Gratis

Met onze AMCS webinars profiteer je helemaal gratis van de kennis van onze experts.

Resources

Blog

Waarom een klantenportaal deel moet uitmaken van uw strategie voor klantenbetrokkenheid

Blog

Klantenportaal 2.4 Selfservice voor klanten en meer

Bekijk andere resources
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op