Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Webinar on Demand in Engels

AMCS Mobiel Personeel in actie

Ondersteun chauffeurs met voortdurend bijgewerkte klant- en route-informatie voor meer efficiëntie

Verbeter productiviteit, veiligheid en klantenservice met AMCS Mobile Workforce.

Bekijk dit informatieve webinar over hoe de AMCS Mobile Workforce oplossing u volledig inzicht geeft in uw activiteiten. Ons AMCS expertteam; Rogier de Klein (Intelligent Optimisation expert) en Michael Nijland (Product Specialist), laten u zien hoe het AMCS geïntegreerde mobiele systeem uw chauffeurs en back-office ondersteunt met constante en actuele klant-, route- en voertuiginformatie door middel van real-time uitwisseling van gegevens.

Het is tijd om afscheid te nemen van het werken met papier. Dankzij deze mobiele oplossing is de papierloze toekomst hier. Het vermindert overhead en handmatige gegevensinvoer. Met extreme route-efficiëntie, gebruiksgemak en minder interactie met de chauffeur. Het systeem vermindert operationele risico's en voorkomt extra kosten voor gemiste ophalingen.

Met AMCS Mobile Workforce hebben zowel de planners als de medewerkers van de klantenservice actuele informatie tot hun beschikking waarmee ze klanten beter, efficiënter en tegen lagere kosten van dienst kunnen zijn.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Belangrijkste voordelen van AMCS Webinars

Praktische aanpak

Onze webinarsprekers geven je praktische tips die je meteen in je bedrijf kunt toepassen.


Beknopt formaat

Jouw tijd is kostbaar. Daarom vatten we alle essentiële informatie van een webinaronderwerp voor je samen in minder dan 60 minuten.


Gratis

Met onze AMCS webinars profiteer je helemaal gratis van de kennis van onze experts.

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op