Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Nieuws december 2020 Updated september 2023

AMCS: Een wereldwijd bedrijf in het hart van Limerick

Over AMCS

2020 markeert het tweede jaar van AMCS op het wereldwijde hoofdkantoor in Limerick, waar het bedrijf sinds 2018 meer dan 100 posities in Limerick en meer dan 337 wereldwijd heeft gecreëerd. Twee jaar later is AMCS snel uitgegroeid tot een hub voor innovatie en geavanceerde technologie in het midden-westen van Ierland en op mondiaal niveau is het bedrijf een wereldleider op het gebied van geïntegreerde software- en voertuigtechnologie voor de milieudiensten- en grondstoffenindustrie, als voorbeeld voor de dynamische Ierse softwaresector. Sinds 2018 heeft AMCS haar wereldwijde bereik verbreed door drie substantiële bedrijven in Canada, Nederland en een bedrijf gevestigd in München, Duitsland, over te nemen.

Limerick Wortels

Het wereldwijde hoofdkantoor van AMCS heeft het creëren van talrijke werkgelegenheidskansen, verdeeld over een reeks disciplines op het snijvlak van technologie en innovatie, voor de regio's Limerick en Munster vergemakkelijkt. AMCS heeft gebruik gemaakt van de hoogopgeleide, jonge beroepsbevolking en heeft geholpen om het midden-westen van Ierland te positioneren als een regio vol mogelijkheden voor duurzame carrièrevoortgang in een wereldwijde hightechorganisatie. Het wereldwijde hoofdkantoor van AMCS heeft een personeelsbestand van 169 mensen in dienst die werken in softwareontwikkeling en productbeheer, klantensucces en -ondersteuning, bedrijfsondersteuningsfuncties en verkoop en marketing. Het bedrijf zoekt ook regelmatig lokaal talent via zijn graduate programma's en stages en heeft UL- en LIT-afgestudeerden over de hele wereld in dienst, op locaties zoals Noord-Amerika en Australië.

Kansen voor 2021

De Limerick-wortels van het bedrijf staan centraal in de wereldwijde activiteiten van AMCS, daarom breidt de Limerick-basis zich uit. AMCS is momenteel op zoek naar mensen om zich aan te sluiten bij haar dynamische teams op het gebied van Software Development, Technical Customer Support, Sales, Project Management en Professional Services. Ga voor meer informatie over de organisatie en sollicitatiegegevens naar www.amcsgroup.com.

Over De Activiteiten van Limerick van AMCS, Stichter en CEO, Jimmy Martin zei "sinds het lanceren van ons globale technische en ondersteunende hoofdkwartier hier in Limerick, hebben wij hard gewerkt om AMCS als werkgever van keus in de regio's Limerick en Munster op te richten. AMCS is nu een integraal onderdeel van limerick's technologische bedrijfslandschap en we zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Naarmate we richting 2021 gaan, zullen we verdere uitbreiding zien met de creatie van bijna 40 nieuwe op Limerick gebaseerde rollen in meerdere divisies naarmate ons bedrijf groeit."

Wereldwijd bereik

Vanuit haar Limerick roots ondersteunt AMCS activiteiten in 23 landen over de hele wereld. De innovatieve systemen van de organisatie zijn gespecialiseerd in het leveren van technologie aan de afval- en recyclingindustrie en ondersteunen 2.750 klanten en meer dan 100.000 voertuigen. In totaal heeft AMCS meer dan 600 mensen in dienst en groeit het bedrijf met gemiddeld 20% jaar op jaar. Het creëren van wereldwijde kansen voor haar lokale personeel staat centraal in de missie van AMCS.

Het verschil maken

Als marktleider en belangrijke werkgever in de regio Limerick zet het team van AMCS zich in om verandering te stimuleren, zowel door innovatie en duurzaamheid in de industrie als in de lokale gemeenschap. De organisatie heeft een enorm positieve impact gehad op haar lokale gemeenschap, geïnspireerd door de vrijgevigheid van het AMCS-team.

AMCS is verheugd om deze kerst samen te werken met het vrijwillige goede doel Novas. Novas heeft, net als AMCS, zijn wortels in Limerick. Het team van Novas werkt onvermoeibaar aan duurzame oplossingen voor dakloosheid in de gemeenschap. AMCS heeft de donaties van werknemers gekoppeld aan de Novas Christmas Toy Appeal en daarnaast heeft AMCS manden en, inderdaad, de volledige kerstfeestuitgaven gedoneerd aan het Novas Sleep-In 2020-initiatief.

AMCS werkt ook samen met Milford Hospice in een voortdurende relatie met het goede doel. Voor het tweede jaar via medewerkers- en bedrijfsgematchte fondsen is AMCS verheugd in staat te zijn om een substantiële donatie te kunnen doen aan de vitale ondersteuning die het hospice biedt.

Over de MVO-activiteiten van het bedrijf zei CEO Jimmy Martin: "AMCS heeft een lang gevestigde cultuur van inclusiviteit. We begrijpen het belang van teruggeven aan de lokale gemeenschap en ons team zet zich in om de wereld een betere plek te maken. Dit is iets waar we echt trots op zijn bij AMCS en een geweldige bron van inspiratie en motivatie voor onze medewerkers over de hele wereld. 2020 was een moeilijk jaar voor iedereen en we zijn ongelooflijk trots op de reactie en toewijding van onze medewerkers om het leven van anderen in onze gemeenschap te verbeteren."

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

AMCS Platform Brochure

Download onze brochure en ontdek hoe u slimmer, naadlozer en digitaler kunt werken. Met als resultaat meer winst, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Brochure downloaden

Resources

Persbericht

AMCS neemt het in Canada gevestigde TRUX Route Management Systems Inc. over.

Persbericht

Persbericht: Uitbreidingsplannen voor 100 mensen in de komende drie jaar als AMCS zijn wereldwijde hoofdkantoor in Limerick opent

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op