Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht januari 2020 Updated mei 2021

AMCS neemt het in Canada gevestigde TRUX Route Management Systems Inc. over.

Bel me terug

Amcs's overname van canadese leider in afvalbeheersoftware versterkt hun leidende positie op de Noord-Amerikaanse markt verder.

Boston (MA), Verenigde Staten, 29 januari 2020: AMCS, een toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de afval-, recycling- en grondstoffenindustrie, heeft vandaag de overname aangekondigd van de in Canada gevestigde leverancier van softwareoplossingen voor de afvalindustrie, TRUX Route Management Systems Inc., voor een onbekend bedrag.

Sinds de oprichting van TRUX in 1990 zetten ze de standaard voor afvalsoftware voor de Canadese markt en kregen ze brede acceptatie bij toonaangevende afvalbedrijven in heel Noord-Amerika. Tegenwoordig worden ze beschouwd als een van de toonaangevende en gerespecteerde afvalsoftwarebedrijven in Noord-Amerika.

In totaal zal de overname resulteren in het hebben van 1.000 klanten in heel Noord-Amerika, wat nu meer dan 40% van de wereldwijde activiteiten van AMCS vertegenwoordigt.

In een reactie op de overname zei JIMMY Martin, CEO van AMCS;

"De Noord-Amerikaanse afvalmarkt is een zeer strategische markt voor AMCS en vormt de komende jaren een spannende plek voor groei.  Het dynamische karakter en de hoge mate van complexiteit zullen ongetwijfeld betekenen dat het zal profiteren van een grotere en versnelde toepassing van technologie.

Onze voortdurende investering in deze markt heeft geresulteerd in een schaalbaarcloudplatform van wereldklasse dat kan voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld. Nu en in de toekomst zal het indrukwekkende klantenbestand van TRUX een verdere uitbreiding van ons bedrijf in Noord-Amerika toevoegen. Met de kracht van de klanten van TRUX in het midden- en kleinbedrijf, in combinatie met de investeringen en middelen van AMCS, ben ik ervan overtuigd dat al onze klanten zullen profiteren van de integratie van de twee bedrijven.

We kijken ernaar uit om het TRUX-team te verwelkomen en zijn verheugd aan te kondigen dat David Ische, president van TRUX, na de overname als Director of Business Development zal toetreden tot het AMCS Senior Management Team."

David Ische, voorzitter van TRUX, zei over de deal:

"TRUX is de afgelopen 30 jaar een pionier en leider geweest in de ontwikkeling van software voor de afvalbeheerindustrie in Noord-Amerika. We zijn verheugd om de volgende stap in onze evolutie te zetten met AMCS om de beste software in zijn klasse te leveren voor de bredere wereldwijde markt. We delen hun visie als klantgericht, toonaangevend bedrijf en zien dit als een geweldige kans voor de toekomstige groei van onze klanten en medewerkers."

Michael Winton, president van de regio, besprak de richting van het bedrijf in Noord-Amerika:

"Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om TRUX-klanten en -medewerkers te verwelkomen in AMCS en hen te verzekeren dat ze een naadloze overgang en een hoog niveau van ondersteuning van onze wereldwijde organisatie zullen ervaren. Het AMCS-team is er trots op bedrijven in de afval- en recyclingsector te helpen de topgroei te versnellen, milieuduurzaamheid te leveren en de operationele efficiëntie en marges te verbeteren met behulp van ingenieuze technologieën."

In de afgelopen jaren heeft AMCS een aantal belangrijke overnames over de hele wereld afgerond, die haar positie als wereldleider in software en technologie voor de afval- en recyclingsector hebben versterkt.  Het bedrijf blijft groeien en zorgt voor aanzienlijke nieuwe bedrijfswinsten in al zijn primaire markten, waaronder een aantal nationale en internationale merken.

https://www.businesswire.com/news/home/20200129005219/en/AMCS-Acquires-Canada-based-TRUX-Route-Management-Systems

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Ontdek wat onze Enterprise Management-software voor uw bedrijf kan betekenen!

Onze Enterprise Management-software zal uw activiteiten optimaliseren voor groei met verhoogde efficiëntie en verbeterde winst.

Vraag een demo aan

Brochure over bedrijfsbeheer

Verhoog je operationele efficiëntie en vergroot je wendbaarheid met onze Enterprise Management-software.

Brochure downloaden

Resources

Webinar

10 fouten in vloot webinar

Blog

Veiliger wagenpark: Maak kennis met de nieuwe automatische torsiecontrole van AMCS Fleet Maintenance

Blog

Duurzame oplossingen: Afval verminderen in de distributie van voedingsmiddelen en dranken

Bekijk andere resources

AMCS Sortering & Kwaliteit Brochure

Ontdek hoe onze oplossing uw inkomend kwaliteitsevaluatieproces efficiënter maakt en het risico op verontreinigde of afgekeurde ladingen vermindert.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op