Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Nieuws december 2020 Updated november 2021

AMCS: het verdedigen van geïntegreerde software en voertuigtechnologie tijdens een pandemie

Vraag een demo aan

Bij AMCS zijn we er trots op dat we onze klanten blijven ondersteunen, onze reputatie als wereldleider op het gebied van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de milieudiensten- en grondstoffenindustrie behouden en het vertrouwen van onze klanten verdienen in ons vermogen om een best-in-class service te leveren. We erkennen dat 2020 een uitdagend jaar is geweest voor alle bedrijven, bij AMCS is onze focus gericht op aanpassen en innoveren om ervoor te zorgen dat we nog steeds aan de behoeften van onze klant kunnen voldoen en hard werken om waar mogelijk op die behoeften vooruit te lopen.

Vandaag de dag hebben we meer dan 600 mensen over de hele wereld in dienst. Ons internationale bereik komt tot uiting in onze recente overnames van drie substantiële bedrijven in Canada, Nederland en Duitsland. AMCS is echt wereldwijd en levert cloudgebaseerde softwareoplossingen voor de afval- en recyclingindustrie aan meer dan 23 landen en ondersteunt meer dan 2.700 klanten.

Ons bedrijf groeit met gemiddeld 20% jaar op jaar. In 2021 zullen we blijven groeien en wereldwijd kansen creëren op het gebied van Software Development, Technical Customer Support, Sales, Project Management en Professional Services. We zijn momenteel op zoek naar nieuw talent en zijn op zoek naar talent om meer dan 50 posities over de hele wereld te vervullen. Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van een innovatief team, waar carrièreontwikkeling wordt aangemoedigd en ondersteund, horen we graag van je. Voor meer informatie over onze beschikbare rollen zie www.amcsgroup.com.

In deze uitdagende tijden zijn we er trots op dat onze activiteiten dankzij ons toegewijde team net zo consistent en succesvol zijn gebleven als altijd. Naast het ondersteunen van het bedrijf, hebben onze mensen dit jaar ook een enorm positieve impact gehad op hun lokale gemeenschappen, door vitale fondsen te werven voor goede doelen waarvan de primaire fondsenwervingsinitiatieven zijn geannuleerd vanwege de impact van de wereldwijde pandemie.  We begrijpen het belang van teruggeven aan de lokale gemeenschap en ons team zet zich in om de wereld een betere plek te maken. Dit is iets waar we echt trots op zijn bij AMCS en een geweldige bron van inspiratie en motivatie voor onze medewerkers over de hele wereld.

Nu we kerstmis naderen, willen we onze dankbaarheid uitspreken aan onze klanten en leveranciers die onze activiteiten elke dag ondersteunen. We hopen dat uw kerst vrolijk en helder zal zijn en we zijn verheugd om met u te blijven samenwerken in het nieuwe jaar.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Bekijk andere resources

Klaar om uw digitale reis te beginnen?

Blijf op de hoogte door je nu aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op