Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht augustus 2016 Updated mei 2021

AMCS Group neemt GMT Europe over

Bel me terug

Waste Management Software Leader breidt uit in Europa

AMCS Group uit Limerick, Ierland, de toonaangevende leverancier van software en voertuigtechnologie voor de afval- en recyclingindustrie, heeft de Amsterdamse industriespecialist GMT Europe overgenomen van de Amsterdamse investeringsmaatschappij Nedvest.

Zowel AMCS als GMT bieden software en technologie die de efficiëntie en productiviteit van afvalterugwinning, recycling en hergebruik verhoogt. Dit stelt bedrijven, gemeenschappen en consumenten in staat om de afval-naar-hulpbronnencyclus beter te beheren en de kwaliteit van ons milieu te verbeteren.

AMCS biedt wereldwijd oplossingen op bedrijfsschaal aan de afvalsector met haar hoofdactiviteiten in West- en Noord-Europa, Noord-Amerika en Australasia. GMT is een gevestigde softwareleverancier met meer dan 25 jaar ervaring en activiteiten in Midden- en Zuid-Europa, en ook InStralazië.

"De afvalindustrie is uit het digitale tijdperk gekomen", zegt Jimmy Martin, CEO van AMCS, "mobiele, cloud- en sensortechnologieën maken nu dramatische verbeteringen mogelijk in de manier waarop we afvalbronnen verzamelen, verwerken en terugwinnen. Door de ervaring en vaardigheden van AMCS en GMT te combineren, kunnen onze klanten en gemeenschappen wereldwijd het meeste uit deze innovaties halen."

GMT brengt een groep hoogopgeleide professionals uit de industrie naar AMCS die zijn bestaande teams complimenteert en zijn geografische dekking uitbreidt. Het gecombineerde bedrijf heeft nu meer dan 350 medewerkers in dienst die 1300 klanten in 22 landen bedienen.

"Het bundelen van de krachten met AMCS is geweldig nieuws voor onze klanten, onze mensen en onze andere belanghebbenden", aldus Mark Abbas, CEO van GMT, "Iedereen zal profiteren van de uitgebreide middelen van de Groep, de gecombineerde vaardigheden van onze teams en de mogelijkheid om een bredere markt van klanten te bedienen met innovatieve producten en diensten."

"AMCS en GMT passen natuurlijk en logisch, beide bedrijven spreken dezelfde taal. GMT management en medewerkers zullen profiteren van nieuwe en opwindende internationale mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. We dragen ons eigendom graag over aan zo'n uitzonderlijk goed gerund bedrijf als AMCS." Tim Kreté, Investment Manager Nedvest.

GMT-klanten zullen voortdurende ondersteuning blijven ontvangen voor hun bestaande investeringen en zullen profiteren van een sterk toegenomen keuze aan software- en voertuigtechnologieën. AMCS brengt extra weeg-, mobiele, analyse-, routeoptimalisatie- en recyclingproducten aan boord die nieuwe mogelijkheden bieden om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

AMCS is de toonaangevende leverancier van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de afval-, recycling- en materiaalindustrie. wijmeer dan 1300 klanten helpen hun bedrijfskosten te verlagen, het gebruik van bedrijfsmiddelen te verhogen, marges te optimaliseren en de klantenservice te verbeteren.

Nedvest is een in Amsterdam gevestigd family investment office, gekenmerkt door haar actieve participatie als aandeelhouder. Deze onderscheidende hands-on mentaliteit en brede ervaring hebben geresulteerd in meerdere internationale deals en exits.

Mediacontacten: Austen Lees Sirius Communications Office: + 44 (0)1923 608 360 Mobiel: + 44 (0)7773 813 210 E-mail: [email protected]

Vragen Nedvest Tim Kreté Nedvest Kantoor: + 31 (0) 20 57 11 554 E-mail: krete@nedvest.nl

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Ontdek wat onze Enterprise Management-software voor uw bedrijf kan betekenen!

Onze Enterprise Management-software zal uw activiteiten optimaliseren voor groei met verhoogde efficiëntie en verbeterde winst.

Vraag een demo aan

AMCS Sortering & Kwaliteit Brochure

Ontdek hoe onze oplossing uw inkomend kwaliteitsevaluatieproces efficiënter maakt en het risico op verontreinigde of afgekeurde ladingen vermindert.

Brochure downloaden

Resources

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Blog

Veetransport

Blog

De digitale toekomst van duurzaam transport van bouwmaterialen

Bekijk andere resources

AMCS Platform Brochure

Download onze brochure en ontdek hoe u slimmer, naadlozer en digitaler kunt werken. Met als resultaat meer winst, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op