Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht april 2016 Updated mei 2021

AMCS uitgeroepen tot finalist in National Recycling Awards

Bel me terug

AMCS is uitgeroepen tot finalist in de prestigieuze National Recycling Awards met het toonaangevende FEL Weigh-systeem van het bedrijf op de shortlist in de categorie Innovatie van het Jaar (Equipment).

De prijs erkent fabrikanten van apparatuur die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk of de Republiek Ierland en die innovatieve oplossingen hebben gecreëerd die afval- en recyclingactiviteiten effectiever en efficiënter maken.

Het unieke ontwerp van het AMCS FEL Weigh-product biedt klanten een zeer kosteneffectieve en nauwkeurige manier om de commerciële en operationele voordelen van wegen aan boord te realiseren.  Het systeem, dat is gebaseerd op de nieuwste extensometertechnologie, kan worden geïnstalleerd voor slechts 50% van de kosten van een traditioneel op loadcellen gebaseerd systeem.

Deze verbeterde prestaties en betaalbaarheid betekenen dat de voordelen van wegen aan boord nu door alle operators kunnen worden gerealiseerd, ongeacht de grootte, waardoor ze zowel de winstgevendheid kunnen verbeteren als het materiaal dat ze hanteren beter kunnen beheren.

De winnaars worden op 6 juli 2016 bekendgemaakt tijdens een ceremonie die wordt bijgewoond door meer dan 700 professionals uit de industrie in het London Hilton op Park Lane.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

De AMCS voertuigtechnologie zorgt voor een drastische verbetering van afval- en containermanagement, waarbij real-time route- en afvalbakgegevens worden gebruikt om de efficiëntie te verhogen en inkomsten te genereren.

Vraag een demo aan

Brochure voertuigtechnologie

Volg vrachtwagens, bewaak collecties en elimineer inkomstenlekkage met onze slimme oplossingen voor voertuigen.

Brochure downloaden

Resources

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Blog

Veetransport

Blog

De digitale toekomst van duurzaam transport van bouwmaterialen

Bekijk andere resources

Casestudy suez downloaden

Lees meer over hoe SUEZ de belangrijkste KPI verlaagt: 'time per order' en de productiviteit verhoogt met routeoptimalisatie.

Bekijk casestudy
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op