Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Nieuws juli 2017 Updated mei 2021

AMCS ondersteunt ontwikkeling circulaire economie

AMCS is de nieuwste supporter geworden van het Corporate Citizenship Center van de U.S. Chamber of Commerce Foundation

Bel me terug

18 april 2017

AMCS ondersteunt ontwikkeling circulaire economie

AMCS, 's werelds toonaangevende leverancier van software en technologie voor de afval-, recycling- en milieudienstensector, is de nieuwste supporter geworden van het Corporate Citizenship Center en het Circular Economy & Sustainability-programma van de U.S. Chamber of Commerce Foundation.

Ondersteuning van het Corporate Citizenship Center biedt AMCS een forum om te netwerken en samen te werken met bedrijven die gepassioneerd zijn door duurzaamheid, hergebruik en verantwoord ondernemen.  Met bedrijven uit een breed scala aan sectoren, overheid en NGO's vertegenwoordigt dit unieke programma enkele van de beste denkwijzen en de meest actieve toepassing van ideeën voor duurzame en circulaire bedrijfsmodellen.

Michael Winton, president van AMCS in Noord-Amerika, merkte op: "CCC en het programma circulaire economie en duurzaamheid sluiten aan bij de prioriteit van AMCS om de wereld schoner te maken.  We doen een veelzijdige verbintenis om het programma te ondersteunen met onze middelen en expertise. Technologie en digitale innovatie zijn een cruciale enabler voor veel elementen van de waardeketen van de circulaire economie om deze bedrijfsmodellen te helpen succesvol te zijn in de VS."

Jennifer Gerholdt, Senior Director circular economy and sustainability van de Amerikaanse Chamber of Commerce Foundation, merkte op: "Organisaties van elke omvang en uit alle sectoren zullen voor ons moeten samenwerken om een circulaire economie in de Verenigde Staten te bereiken. We zijn verheugd om samen met AMCS de circulaire economie te helpen realiseren."

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren voor efficiëntie, je winst kunt verhogen en je bedrijf kunt laten groeien.

Vraag een demo op maat aan

AMCS Geautomatiseerde Contaminatie Management Brochure

Ontdek hoe de AMCS Vision AI Automated Contamination Management-oplossing een volledig geautomatiseerde en slimmere manier biedt om besmetting te detecteren en te voorkomen.

Brochure downloaden

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op