Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht maart 2021 Updated december 2021

City of Berkeley, Californië, groene lichten AMCS Platform om Zero Waste-inspanningen te verenigen en te moderniseren

Download Succesverhaal

Berkeley koos AMCS voor hun Zero Waste Management Software System om de efficiëntie te verbeteren, hun activiteiten te digitaliseren, de klantenservice te verbeteren en de duurzaamheid van het milieu te verbeteren.

Boston, MA, Verenigde Staten, 4 maart — Onder de City of Berkeley Public Works Department heeft de Zero Waste Commission getekend voor het AMCS-platform om de hele Zero Waste-operatie te moderniseren en te verenigen.

Berkeley, gelegen op 10 mijl ten noordoosten van San Francisco, is een dichtbevolkte stad met meer dan 118.000 inwoners, wordt in grote mate gedefinieerd, zowel cultureel als economisch, door de aanwezigheid van de campus van de Universiteit van Californië aan de oostkant van de stad. Als zodanig is de stad er trots op vooruitstrevend te zijn, vooral als het gaat om het milieu.

De Zero Waste-filosofie van de stad houdt zich aan de definitie van de Zero Waste International Alliance (ZWIA): "Zero Waste betekent het ontwerpen en beheren van producten en processen om systematisch het volume en de toxiciteit van afval en materialen te vermijden en te elimineren, alle hulpbronnen te behouden en terug te winnen, en ze niet te verbranden of te begraven."

Berkeley heeft de Zero Waste Commission opgericht om afval van zijn stortplaats af te leiden en de voordelen van recycling te maximaliseren. Naast het gemeentelijke transferstation en de stortplaats, exploiteert de commissie een vloot van 32 vrachtwagens om de afval- en recyclingactiviteiten van de gemeenschap te bedienen.

Het programma worstelt met een verouderd facturerings- en werkordersysteem, aangevuld met - maar niet geïntegreerd met - het CRM-systeem. Ten slotte, na zorgvuldige interne en externe evaluatie van de technologische behoeften op lange termijn, werd de bestaande op papier gebaseerde patchwork-oplossing verouderd, ontoereikend en niet in staat geacht om zelfs basisfunctionaliteit te bieden voor het uitvoeren van een modern Zero Waste-programma.

De inefficiënties in de bedrijfsworkflow, vertraagde reactietijden van de gemeenschap en beperkte rapportage en analyse hebben de inspanningen belemmerd om afval, recycling en inzameling van organische stoffen in de stad effectief te beheren. Bovendien hebben de legacy-tools zware ondersteuning van het IT-personeel nodig om de status quo van het systeem te behouden.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

AMCS Platform Brochure

Download onze brochure en ontdek hoe u slimmer, naadlozer en digitaler kunt werken. Met als resultaat meer winst, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Brochure downloaden

Resources

Webinar

10 fouten in vloot webinar

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar on Demand

Haal het meeste uit uw activa met routinematige olieanalyse

Bekijk andere resources

Download Berkeley Succesverhaal

Lees meer over hoe de stad Berkeley volledig inzicht krijgt in haar activiteiten en de efficiëntie verbetert met het AMCS-platform

Download Succesverhaal
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op