Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Nieuws november 2017 Updated mei 2022

Hoe software afval helpt bij het recyclen van backoffice-activiteiten

Bel me terug

Er zijn tal van tools beschikbaar om afval- en recyclingbedrijven te helpen hun activiteiten te stroomlijnen.

door Megan Greenwalt | Afval360 | november 08, 2017

Lees het volledige artikel op Waste360.com

AMCS Group, met hoofdkantoor in Ierland met kantoren in de VS, is het ermee eens dat de afvalindustrie complex en behoorlijk veeleisend is.

"De grootste uitdaging die we zien is het change management proces binnen de werking van onze klant", zegt Brad Sovich, vice president product management in Noord-Amerika voor AMCS Group. "Om als organisatie efficiënter te worden met de nieuwe technologie, realiseren klanten zich dat ze de tijd moeten nemen om de juiste vragen te stellen, effectief binnen hun eigen organisatie te communiceren over de veranderingen die komen, belangrijke stakeholders aan het project toe te wijzen om ervoor te zorgen dat alle afdelingen weten wat er gaat worden uitgerold, de tijdlijn en hoe het hun functionele gebieden zal beïnvloeden."

Het AMCS Platform is een cloud- en softwareplatform op bedrijfsniveau dat een volledig scala aan functionaliteit biedt, waaronder volledige debiteuren, klantenservice en operationeel beheer, incassobeheer, beheer van mobiele activiteiten, onderaanneming, scalehouse-bewerkingen en routeoptimalisatie.

Van afvalinzameling, afvalproductie en -verwerking tot recycling, verkoop van grondstoffen en stortplaatsen, het bedrijf levert alle markten, voor gemeentelijke afvalinzameling, commerciële inzameling en gevaarlijke inzameling - olie, gas en chemicaliën. De software bedient zowel residentiële als commerciële afvalbedrijven.

Het schaalbare platform combineert branchespecifieke software met optimalisatiemogelijkheden, e-commerce vindingrijkheid en technologieën op het voertuig. Het AMCS Platform bestaat uit zes belangrijke oplossingen: Enterprise Management, Mobile Workforce, Vehicle Technology, Intelligent Optimization, Digital Engagement en Analytics.

"We hebben honderden backoffices voor klanten over de hele wereld geautomatiseerd met onze single platform-aanpak", zegt Sovich. "Het ene platform schaalt van middelgrote bedrijven naar grote ondernemingen. Het omvat het volledige afvalbeheerproces. Met end-to-end geïntegreerde oplossingen. Van invoer naar uitvoer. We beheren ook de activa en middelen van onze klanten en standaardiseren hun processen."

Sovich zegt dat het platform van AMCS opvalt omdat het is gebouwd voor de afval-, recycling- en grondstoffenindustrie.

"Onze roadmap is gewijd aan de industrie en is gebaseerd op onze jarenlange expertise, best practice business model en feedback van klanten", zegt hij. "Met onze technologie helpen we onze klanten te profiteren van de circulaire economie , waar de goederen van vandaag de grondstoffen van morgen zijn. Onze digitale technologie speelt een cruciale rol in het aansturen van deze verandering."

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu

Resources

Evenement

RWM 2023

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources

AMCS Platform Brochure

Download onze brochure en ontdek hoe u slimmer, naadlozer en digitaler kunt werken. Met als resultaat meer winst, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op