Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Nieuws augustus 2018 Updated mei 2021

Een hoger serviceniveau - Waste Advantage Magazine

Bel me terug

kmG Hauling breekt zich los van handmatige processen en stroomlijnt hun backoffice-activiteiten met de Enterprise Management Solution van AMCS.

Door Hugo Garcia

kmG Hauling, gevestigd in Sterling, VA, is een familiebedrijf dat is opgericht in 2002. Sinds 2002 voorzien zij commerciële, industriële en residentiële entiteiten van veilige, grondbewuste afvalverwijderingsoplossingen. Ze zijn gespecialiseerd in het verzamelen en verwijderen van afval, recycling, bulk, bouw en sloop (C&D) en ander afval uit commerciële en residentiële gemeenschappen in D.C., Maryland en Virginia. Hun ervaring omvat een verscheidenheid aan commerciële en residentiële accounts, waaronder restaurants, hotels, kantoor- en appartementsgebouwen, winkels, overheidsgebouwen, bouwbedrijven en woongemeenschappen.

Het bedrijf is uitgegroeid tot meer dan 100 voertuigen in hun wagenpark die diensten leveren voor recyclinginzameling, afvalinzameling, bulkservice en roll-off. Elk van hun vrachtwagens heeft een vlamsymbool en is geschilderd in verschillende kleuren om een zaak te symboliseren waar ze om geven. Ze hebben meer dan 100 medewerkers en beheren 45 routes die elke dag uitgaan om ongeveer 5.000 klanten te bedienen. Naarmate ze hun vloot hebben uitgebreid, zijn ze geëvolueerd en aangepast aan een moderne, state-of-the-art methode voor het verwijderen van afval.

kmG Transporteren

kmG breekt zich los van handmatige processen en stroomlijnt hun backoffice-activiteiten met het AMCS Platform.

Uitdagingen voor een groeiend bedrijf

Voorafgaand aan de implementatie van de AMCS Enterprise Management-oplossing waren de meeste kantooractiviteiten van kmG Hauling handmatige processen. Facturering werd afgehandeld via QuickBooks terwijl de routering werd uitgevoerd met Excel en vervolgens handmatig bijgewerkt naarmate de services werden gewijzigd. Wanneer er behoefte was aan het genereren van een werkorder, werd dit handmatig gedaan, waardoor het tijdrovend was en een uitdaging om efficiënt te volgen en te beheren. kmG Hauling had een manier nodig om al hun gegevens te migreren en te consolideren in één systeem om hun operationele efficiëntie te verbeteren en hun klantenservice te verbeteren. "We gebruikten een boekhoudapplicatie om te dienen als onze CRM-applicatie (Customer Relationship Management) om serviceaanvragen en rekeningnotities, factureringsgegevens zoals servicedatums en -kosten vast te leggen, naast het genereren van facturen en het registreren / bijhouden van betalingen en het bewaken van inkomsten. Onze medewerkers hebben veel tijd geïnvesteerd om handmatig rekeningen te controleren op achterstallige saldi, waardoor het moeilijk was om vorderingen te controleren omdat deze niet altijd consistent waren", zegt Azelda Peach, Senior Executive Assistant van KMG Hauling.

Na verloop van tijd werd dit een zeer uitdagende en geen schaalbare oplossing voor hun groeiende bedrijf. kmG Hauling erkende de noodzaak om een oplossing te vinden die de handmatige systemen zou vervangen, hun inspanningen zou ondersteunen en betere efficiëntie zou bieden. Linda Brown, Senior Director, zegt: "Ons bedrijf is gebouwd op het principe dat klantenservice ons zou scheiden van de concurrentie, dus daar zijn we trots op. Het was belangrijk voor ons om een technologiepartner te vinden die ons zou helpen om dat hogere serviceniveau te bereiken. En dat vonden we bij AMCS."
kmG Hauling ontdekte amcs en haar producten oorspronkelijk op Waste Expo en bezocht vervolgens hun faciliteit om hun software verder te ontwikkelen. Het bedrijf wendde zich om vele redenen tot AMCS, maar twee belangrijke dingen resoneerden voor hen. De belangrijkste was dat AMCS zich richt op de afvalbeheerindustrie en het bedrijf begrijpt. Ten tweede biedt AMCS een robuuste oplossing waarmee kmG Hauling alles op één plek kon hebben, wat de efficiëntie heeft verbeterd, inkomstenlekkage en gestandaardiseerde backoffice-activiteiten heeft voorkomen.

Lees het volledige artikel in waste advantage magazine



Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

AMCS Platform Brochure

Download onze brochure en ontdek hoe u slimmer, naadlozer en digitaler kunt werken. Met als resultaat meer winst, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Brochure downloaden

Resources

Evenement

ESG Europe Summit

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Bekijk andere resources

Brochure over bedrijfsbeheer

Verhoog je operationele efficiëntie en vergroot je wendbaarheid met onze Enterprise Management-software.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op