Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
AMCS-June29 2019-Group photo.jpg

14 jun 2019

Lancering AMCS Platform in Nederland

Succesvolle dag met hoge opkomst

De lancering van het AMCS Platform in Nederland is een groot succes geworden. Het seminar werd onlangs in het Louwman Museum georganiseerd. We waren zeer verheugd met de opkomst en de getoonde interesse van de deelnemers.

 

De ontwikkelingen in de afval- en recyclingbranche volgen elkaar snel op. Waar tot voor kort alleen nog werd gesproken over de toekomst van digitale transformatie, is dit nu al in volle gang. Cloud-oplossingen, Internet of Things, Blockchain, en andere technologieën, worden al volop ingezet in praktische toepassingen. Deze ontwikkelingen stellen ook nieuwe eisen aan de ERP-oplossing. Hiervoor is een vierde generatie ERP-omgeving nodig zoals AMCS Platform.  

Tijdens het seminar hebben wij getoond hoe nieuwe innovatieve technologieën u kunnen helpen met uw business. 

Hieronder de sfeerimpressie van de dag. En rechts kunt u de datasheets donwloaden van de getoonde oplossingen. 

 

Resultaten Benchmark

Tijdens het seminar hebben wij uitgebreid stil gestaan bij de resultaten uit het benchmark onderzoek dat wij uitgevoerd hebben.

Benchmark bevindingen

60% van de bedrijven geeft zichzelf een onvoldoende voor het succesvol toepassen van nieuwe technologie. Met de resultaten uit het onderzoek, ontwikkelden we het ‘Waste Management Digital Transformation Model’ om u verder op weg te helpen.

Bent u benieuwd naar uw volgende stap in de digitale transformatie? Download dan nu het benchmarkrapport!

bel mij terug