Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht april 2019 Updated mei 2021

Lancering AMCS Platform in Nederland

Succesvolle dag met hoge opkomst

Bel me terug

De lancering van het AMCS Platform in Nederland is een groot succes geworden. Het seminar werd onlangs in het Louwman Museum georganiseerd. We waren zeer verheugd met de opkomst en de getoonde interesse van de deelnemers.

De ontwikkelingen in de afval- en recyclingbranche volgen elkaar snel op. Waar tot voor kort alleen nog werd gesproken over de toekomst van digitale transformatie, is dit nu al in volle gang. Cloud-oplossingen, Internet of Things, Blockchain, en andere technologieën, worden al volop ingezet in praktische toepassingen. Deze ontwikkelingen stellen ook nieuwe eisen aan de ERP-oplossing. Hiervoor is een vierde generatie ERP-omgeving nodig zoals AMCS Platform.

Tijdens het seminar hebben wij getoond hoe nieuwe innovatieve technologieën u kunnen helpen met uw business.

Hieronder de sfeerimpressie van de dag. En rechts kunt u de datasheets donwloaden van de getoonde oplossingen.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan

AMCS Platform Brochure

Download onze brochure en ontdek hoe u slimmer, naadlozer en digitaler kunt werken. Met als resultaat meer winst, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Brochure downloaden

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources

Webinar on Demand: AMCS Platform Overzicht

Dit webinar geeft een inleidend overzicht van AMCS Platform, de end-to-end cloudoplossing die volledig inzicht geeft in uw activiteiten.

Bekijk webinar on demand nu
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op