Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht december 2017 Updated mei 2021

Ostlandet Gjenvinning: We kijken naar een langdurige, win-win relatie

Bel me terug

AMCS Noorwegen heeft een nieuwe werkrelatie met Østlandet Gjenvinning (ØG). Quality & IT manager Andreas Opsahl werkt bij ØG aan het AMCS Enterprise Management software en Intelligent Optimization project samen met Frank Bolsø en Tommy Grönberg van AMCS. Het is de eerste dergelijke samenwerking sinds AMCS in 2016 in contact kwam met ØG.

Winstgevende investering

Hoewel de groei voor ØG de afgelopen tien jaar positief is geweest, zijn de ontwikkeling en afstemming van hun processen beperkt door hun IT-systemen. Waarom heeft ØG nu gekozen voor de AMCS Enterprise Management software en Routeplanner? "Ons potentieel om de natuurlijke keuze te zijn voor commerciële, publieke en industriële klanten is waarschijnlijk haalbaarder als onze IT-systemen onze processen beter ondersteunen", aldus Opsahl.  "Nu de winstmarges dalen, moeten we onze groei kosteneffectief maken. Kijkend naar onze eisen, best practices en wensen voor toekomstige oplossingen, keken we naar acht systemen. Na evaluatie zijn we van mening dat AMCS Enterprise Management software en Routeplanner de meest winstgevende investering zijn. En het beste instrument om onze algemene doelen voor de toekomst te bereiken."

Service aan alle markten

In hoeverre dekt het werken met AMCS Enterprise Management software de volledige waarde en supply chain van de operatie? "Bijna volledig," zei Opsahl. "We vervangen twee van onze voormalige systemen door AMCS Software. We hebben niet dezelfde behoefte aan MS Excel- en MS Access-modellen en -toepassingen." ØG houdt het weegbrugbeheersysteem bij terwijl het de financiële boekhoud- en marketingsystemen uitvoert. Blijft AMCS-software alle markten bedienen waar ØG actief is? "Onze markten zijn commercieel en openbaar, met industriële klanten in de grondsector", aldus Opsahl. "We verzamelen alle soorten materialen voor hergebruik en recycling. We bedienen ook de particuliere markt met skips voor korte verhuur wanneer ze ongesorteerd afval moeten weggooien."

Robuuste oplossingen

ØG profiteert van het werken met AMCS Enterprise Management software en Route Planner dankzij hun sterke oplossingen met een uitstekende toegevoegde waarde voor alle activiteiten. "Deze AMCS-tools lijken expliciet geschikt voor onze organisatie, onze waardeketen en onze omvang", bevestigt Opsahl. "Het is van cruciaal belang dat ØG in de toekomst concurrerend is zonder onze middelen elke dag tot het uiterste te beperken en ons machinepark kan opzetten om veranderingen en ontwikkeling aan te kunnen. Wij denken dat de belangrijke kracht van de software is om onze medewerkers te helpen onze competentie efficiënt te gebruiken. De processen zijn goed gedefinieerd en data/informatie is eenvoudig beschikbaar. Dit zal onze kwaliteitskosten verlagen en het management en de business intelligence verbeteren. Met minder kilometers per klant."

Meer tevreden klanten

Opsahl heeft een duidelijk beeld van de doelen die ØG met de AMCS-oplossingen wil bereiken: "We streven ernaar om gemakkelijker te werken om meer tevreden klanten te bereiken en efficiënt te groeien. Kijkend naar deze doelen is AMCS een belangrijke zakenpartner voor ØG, met AMCS Enterprise Management-software als onze belangrijkste tool. Dat maakt AMCS natuurlijk een van onze belangrijkste partners. Wat zijn de sterke punten die we waarderen in AMCS? Tot nu toe hebben we een sterke wil ervaren om aan onze eisen te voldoen. AMCS toont grote competentie in de professionele manier waarop ze het project uitvoeren. Met het oog op de samenwerking met AMCS in de toekomst, kijken we ernaar uit om AMCS aan onze verwachtingen te zien voldoen. Als het goed uitpakt, wordt dit een langdurige win-winrelatie."

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Ontdek wat onze Enterprise Management-software voor uw bedrijf kan betekenen!

Onze Enterprise Management-software zal uw activiteiten optimaliseren voor groei met verhoogde efficiëntie en verbeterde winst.

Vraag een demo aan

Brochure over bedrijfsbeheer

Verhoog je operationele efficiëntie en vergroot je wendbaarheid met onze Enterprise Management-software.

Brochure downloaden

Resources

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

ESG Europe Summit

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Bekijk andere resources

AMCS Afvalplanner - Intelligent Optimization brochure

Ontdek hoe AMCS Waste Planner uw bedrijfsafvalinzameling en transportefficiëntie zal verbeteren!

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op