Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht april 2018 Updated mei 2021

Persbericht: AMCS verzekert aanzienlijke investeringen en opent nieuw hoofdkantoor in Ierland

Bel me terug

LIMERICK, IERLAND - AMCS, 's werelds toonaangevende leverancier van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de grondstoffenbeheer-, afvalinzameling- en recyclingindustrie, heeft vandaag de voltooiing aangekondigd van een aanzienlijke investering van Insight Venture Partners en ireland Strategic Investment Fund (ISIF).

De investering zal worden gebruikt voor voortdurende productinnovatie in amcs' suite van SaaS-producten en aanverwante technologieën, om de groei van het bedrijf in Noord-Amerika, Europa en Australasia verder te versnellen en om het SaaS-platform van AMCS uit te breiden naar aangrenzende verticale markten.

"De aankondiging van vandaag is een belangrijke mijlpaal voor AMCS", aldus Jimmy Martin, CEO en oprichter van AMCS. "Naast het verstrekken van kapitaal dat ons in staat stelt om te blijven groeien en innoveren voor onze klanten, toont deze verdere investering door twee van onze strategische partners op lange termijn hun vertrouwen in ons bedrijf, onze strategie en ons team. Dit vertrouwen komt tot uiting in onze plannen om het meest uitgebreide cloudgebaseerde SaaS-platform verder uit te rollen voor de markten voor hulpbronnenbeheer, afvalinzameling en recycling."

Onder de voorwaarden van de financiering zullen Euan Menzies, Senior Advisor bij Insight Venture Partners, Henry Frankievich, Vice President bij Insight Venture Partners, en Robert Schnittger, Investment Director bij ISIF, zitting nemen in de AMCS Board als niet-uitvoerende bestuurders.

Lees het volledige persbericht op business wire

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

Laat AMCS je laten zien hoe je kunt optimaliseren voor efficiëntie, je winst kunt verhogen en je bedrijf kunt laten groeien.

Vraag een demo aan

AMCS Platform Brochure

Download onze brochure en ontdek hoe u slimmer, naadlozer en digitaler kunt werken. Met als resultaat meer winst, verbeterde efficiëntie en lagere kosten.

Brochure downloaden

Resources

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Bekijk andere resources

AMCS Sortering & Kwaliteit Brochure

Ontdek hoe onze oplossing uw inkomend kwaliteitsevaluatieproces efficiënter maakt en het risico op verontreinigde of afgekeurde ladingen vermindert.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op