Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht december 2017 Updated mei 2021

Software succes voor TJ Waste & Recycling

Bel me terug

Software succes voor TJ Waste & Recycling

TJ Waste & Recycling bedient zowel commerciële als binnenlandse klanten met een scala aan oplossingen voor afvalinzameling, recycling en verwijdering in het zuidoosten van het Vk. Het bedrijf exploiteert een vloot van 23 skip-voertuigen en een netwerk van strategisch gelegen materials recovery facilities die zijn uitgerust om tot 100% van het ontvangen afval te recyclen.

TJ Waste en AMCS hebben samengewerkt om een volledig geautomatiseerd en papierloos systeem te ontwikkelen van het punt van bestelling tot en met de factuur.  Het verbetert ook de klantervaring aanzienlijk met het aanbieden van een klantenportaal om een aanzienlijke mate van aftersales service en ondersteuning online te verplaatsen.  Klanten hebben nu vanaf elke locatie in realtime toegang tot hun accountgegevens, waaronder kopieertickets, facturen, service- en materiaalbeheergegevens.

Het systeem heeft een aantal operationele, commerciële en milieuvoordelen opgeleverd.  Deze omvatten een vermindering van verspilde ritten, kilometerstand van de vloot, brandstof en emissies.  Het heeft ook de capaciteit van het skip-wagenpark met 0,8 banen per dag per voertuig verhoogd.

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Ontdek wat onze Enterprise Management-software voor uw bedrijf kan betekenen!

Onze Enterprise Management-software zal uw activiteiten optimaliseren voor groei met verhoogde efficiëntie en verbeterde winst.

Vraag een demo aan

Brochure over bedrijfsbeheer

Verhoog je operationele efficiëntie en vergroot je wendbaarheid met onze Enterprise Management-software.

Brochure downloaden

Resources

Evenement

RWM 2023

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Blog

Navigeren door technologische verschuivingen

Bekijk andere resources

AMCS brochure Klantportaal

Ontdek hoe AMCS Customer Portal het aantal telefoontjes kan verminderen, de operationele kosten kan verlagen en de klanttevredenheid kan verhogen.

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op