Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures
Persbericht mei 2021

Van der Velden Rioleringsbeheer tekent voor AMCS Intelligente Optimalisatie

Van der Velden Rioleringsbeheer gaat de planning van alle orders en de routes optimaliseren met Fleet Planner, de intelligente optimisalisatie-software van de AMCS Group. Chauffeurs gaan de orders voor olie- en vetinzameling digitaal uitvoeren met de geïntegreerde mobiele oplossing van AMCS. Van der Velden kan hierdoor de hele operatie en de voertuigen real-time volgen en monitoren.

Bezettingsgraad voertuigen optimaliseren

De keuze voor AMCS biedt het bedrijf meerdere voordelen, waaronder de mogelijkheid voor omzetgroei zonder stijging van de operationele kosten, zegt salesmanager Rogier de Klein. "Door optimalisatie van de bezettingsgraad van de voertuigen kunnen marges worden vergroot en het bedrijfsresultaat verbeterd. Behalve dat wordt door de verregaande digitalisatie en automatisering ook een substantiële tijdsbesparing gerealiseerd op de planning en bij de administratie, tot wel 40 procent."

Deel dit op:

Facebook X LinkedIn

Klaar om te zien wat AMCS voor jou kan doen?

De AMCS Intelligent Route Optimization combineert dynamische routeplanning en real-time optimalisatie om de efficiëntie te verhogen en de winst te verbeteren.

Vraag een demo aan

Webinar on Demand: De kracht van routeoptimalisatie

Krijg inzicht in hoe u uw complexe routeringsplannen kunt omzetten in een on-demand gestroomlijnd proces zonder de tijdrovende handmatige taken.

Webinar bekijken

Resources

Evenement

ESG Europe Summit

Blog

De Benchmark Infographic: Een snelle blik op een diep duik in de industrie

Evenement

Innovatie en duurzaamheid voor een circulaire economie

Bekijk andere resources

Brochure Intelligente optimalisatie

Laat ons zien hoe routeoptimalisatie het aantal afgelegde kilometers, de rijtijd en de CO2-uitstoot met 5-25% kan verminderen

Brochure downloaden
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op