Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures

AMCS global survey on Digitalisation in the Waste and Recycling industries

Wat is de impact van digitale innovatie op uw organisatie

Download het benchmark rapport

Wat is de impact van digitale innovatie op uw organisatie

Meer dan 80% van de deelnemers vindt digitale innovatie belangrijk voor het succes van het bedrijf. Verouderde legacy IT-systemen, het implementeren van papierloze operaties en een cultuur die niet openstaat voor verandering worden gezien als de grootste barrières. Voor onze Digital Transformation Barometer hebben we een internationaal onderzoek ontworpen om te ontdekken hoe succesvolle bedrijven technologie gebruiken om hun prestaties radicaal te verbeteren. Wat we vonden: er zijn vijf elementen die cruciaal zijn voor digitaal succes.

Benchmark bevindingen

Ongeveer 60% van de onderzochte organisaties gaf zichzelf een cijfer van 'onbevredigend' voor hun vooruitgang bij de toepassing van nieuwe technologieën. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek hebben we het Waste Management Digital Transformation Model ontwikkeld om organisaties te helpen de volgende stappen te zetten om de digitale transformatie tot een succes te maken.

Benieuwd wat je eigen volgende stappen in de digitale transformatie kunnen zijn? Download het benchmarkrapport om erachter te komen!

Hoe scoort uw organisatie op digitale transformatie?

Nog niet meegedaan maar benieuwd hoe je eigen bedrijf zou scoren ten opzichte van anderen in de afvalbeheer- en recyclingindustrie? Doe onze 10 minuten durende enquête en ontdek het! Vul gewoon de vragenlijst in en aan het einde ontvangt u uw persoonlijke benchmarkvergelijking met de rest van de branche. Het is een perfecte manier om te ontdekken waar er ruimte is voor verbetering!

Hoe scoort uw organisatie op digitale transformatie?

Start de benchmark enquête

Benchmark Digitale Transformatie in de afvalbranche

De AMCS-benchmarkstudie onderzoekt hoe organisaties in afval en recycling, technologie gebruiken om hun activiteiten te verbeteren en zich aan te passen aan veranderingen.

Download het benchmark rapport

Gerelateerde bronnen

Blog

De 5 succesfactoren voor digitale transformatie

Blog

Digitale transformatie: wat zijn de grootste obstakels?

Blog

De routekaart voor digitale transformatie in 2019

Bekijk andere resources

Laat ons zien wat het AMCS Platform voor jou kan doen!

Laat AMCS je laten zien hoe je je activiteiten kunt optimaliseren om je winst te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Vraag een demo aan
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op