Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures

Digitale enablement versnelt bedrijfsgroei

Bereid je voor op digitale disruptie

Downloaden

Het tempo van verandering wordt versneld door digitale enablement, en we zien een correlatie van de snelheid van digitalisering van de gegevensstromen van een bedrijf tot het groeitempo van die bedrijven. De mate waarin bedrijven hun organisatie digitaal in staat stellen, wordt een exponentiële groeifactor in hun vermogen om uit te breiden.

In het boek "Exponentiële organisaties" bespreekt auteur Salim Ismail organisaties die vele malen zo snel schalen als typische organisaties in hun sector. De focus ligt op de exponentieel groeiende bedrijven die volgens de wet van Moore jaar na jaar lijken te groeien in hetzelfde tempo als technologie.


De wet van Moore verwijst naar een opmerking van Intel-medeoprichter Gordon Moore in 1965. Hij merkte dat het aantal transistors per vierkante inch op geïntegreerde schakelingen (d.w.z. de opslagcapaciteit) sinds hun uitvinding elk jaar was verdubbeld.

Het double down-effect

Salim verwijst ernaar als het Double Down-effect: Hij merkt op dat "futurist Ray Kurzweil dit groeifenomeen al 30 jaar bestudeert en vier kenmerkende observaties heeft:

Lees meer in de download

DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Oplossingsbrochures Blogs Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op