Nederlands
Oplossingen Industrieën Succesverhalen Kennisbank Over ons
Contact
Contact AMCSBrochures

Whitepaper: Toenemende marges versterken concurrentievoordeel metaalrecyclers

Grotere marges versterken concurrentiekracht metaalrecyclers

Downloaden

Complexe logistiek

Tegenwoordig staan metaalrecyclers meer dan ooit voor uitdagingen. Het complexe logistieke recyclingproces, de snel veranderende prijzen en schommelingen op de wereldwijde staalmarkt vereisen dat bedrijven snel en flexibel reageren op de nieuwe omstandigheden.

Bovendien worden metaalrecyclers ook geconfronteerd met de tegenwind van de wereldeconomie die ze momenteel ervaren. De innovatieve koplopers in de metaalrecyclingindustrie zien de mogelijkheden die deze tijd hen biedt. Tegen het jaar 2025 zal de wereldwijde markt voor metaalrecycling naar verwachting jaarlijks met 7,8% groeien.

Er is een antwoord op de huidige uitdagingen

Efficiënter werken door alle processen binnen één systeem op alle locaties te stroomlijnen. Hiermee profiteren metaalbedrijven allebei van de verwachte groei in de metaalmarkt en hebben ze een antwoord op de uitdagingen waar ze voor staan. Met één geïntegreerd IT-systeem helpt AMCS Recycling Software metaalrecyclers om al hun activiteiten te digitaliseren en te automatiseren.

Door de real-time gegevensuitwisseling is alle informatie continu up-to-date. Hierdoor hebben bedrijven wel een duidelijk overzicht van alle activiteiten; van contracten, onderhanden werk, dagprijzen voor grondstoffen en materialen, wegen op het erf, sorteermaterialen en de werkelijke inventaris tot en met de boekhouding. Omdat ze hierdoor transacties op elk moment op de voet kunnen volgen, hebben metaalrecyclers een duidelijk overzicht van al hun activiteiten. Dit versterkt hun concurrentievoordeel door kosten en operationele risico's te verlagen en daarmee zowel de marges als de omzet te verhogen.

Resources

Webinar

Innovaties in de circulaire economie: AI in Grondstoffenbeheer

Brochure

AMCS BETALEN VOOR LEVERANCIERSBETALINGEN VOOR METAALRECYCLINGBEDRIJVEN

Evenement

ESG Europe Summit

Bekijk andere resources

Recycling is de toekomst en daarvoor heb je een goede softwarepartner nodig

Lang Recycling

200

Werknemers

25

Lagere magazijnvoorraad

Lang Recycling staat voor slimme oplossingen op het gebied van metaalrecycling. Ze bieden onze klanten, van industrie tot middelgrote bedrijven, individuele verwijderingsconcepten en voeren deze uit via zorgvuldig geplande processen. Zo bieden ze hun klanten meerwaarde en beschermen ze tegelijkertijd het milieu.

Lees meer
We verbeteren al onze processen in de AMCS/Recy-oplossing

Karle Recycling

Werknemers

200

Wegen

30


Karle Recycling is een middelgrote afvalverwerkingsgroep met 200 werknemers. Het moederbedrijf Karle-Recycling houdt zich bezig met complete afvalverwerking, diensten, maar vooral schroot. De AMCS/Recycy-oplossing is het hart van onze activiteiten en belangrijk voor Karle Recycling. Ze verbeteren al onze processen met deze oplossing.

Lees meer
We verbeteren al onze processen in de AMCS/Recy-oplossing

Kaatsch Recycling

0

CO₂-besparingen
Wegen

160


Al meer dan 70 jaar zet de familieonderneming Kaatsch zich in voor een proactieve benadering van de unieke uitdagingen van de afvalverwijderings- en recyclingbranche. Momenteel exploiteert Kaatsch zes recyclingbedrijven met 200 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 160 miljoen euro. Recente studies hebben aangetoond dat wat Kaatsch dagelijks doet een besparing van ongeveer 1,1 miljoen ton CO₂ per jaar oplevert.

Lees meer
DEMO

Vraag een demo aan om te ontdekken hoe onze softwareoplossingen groei en duurzaamheid binnen uw organisatie kunnen stimuleren.

Exploreren Carrières Oplossingen Weg Privacy Statement Impressum Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Volg ons op