Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
iStock-482456473.jpg

Release 8.4; Voor grote doelen heb je grote updates nodig.

Nieuwe oplossingen, app-updates, verbeteringen in gebruikerservaring, in-app digitale training en de Salesforce Connector zijn nu beschikbaar! Profiteer van nieuwe prijsmogelijkheden om uw marges te beschermen, profiteer van de uitbreiding van de AMCS Platform API's, pas eenvoudig standaardtickets en financiële documenten aan en nog veel meer.

Limerick, Ierland, 26 oktober 2020 - Voor de derde keer in 2020 lanceert AMCS een grote release van het AMCS-platform. AMCS Platform 8.4 biedt nieuwe functies in e-mailautomatisering, verbeterde prijsmogelijkheden, GL-configuratie, eenvoudigere onboarding van klanten en aanvullende functionaliteit voor zelfservice-rapportage. Bovendien bevat de AMCS Salesforce Connector nu alle mogelijkheden voor het maken van offertes en prijzen waarmee een ​​end-to-end onboarding-ervaring voor klanten mogelijk wordt gemaakt. Het nieuwste klantportaal biedt een uitbreiding van de zelfservice voor het onboarden van accountklanten en het beheer van meerdere klantenaccounts.

Deze release bouwt voort op de productstrategie om flexibiliteit mogelijk te maken met meer automatisering, een gestroomlijnde gebruikerservaring en verbeterde integratie- en selfservicemogelijkheden om bedrijven in staat te stellen aanzienlijke efficiëntievoordelen te behalen.

8.4 belangrijkste hoogtepunten zijn:

Enterprise Management - Automatisering gaat door, Web UI breidt zich uit

In de nieuwe release kondigen we verschillende nieuwe mogelijkheden aan die de automatisering verder zullen stimuleren en de digitalisering van bedrijfsprocessen zullen ondersteunen. Een belangrijke nieuwe functie in 8.4 is de door de klant configureerbare automatisering van e-mail en sms-berichten. Deze functie maakt geautomatiseerde, vooraf geplande klantcommunicatie mogelijk om klanten proactief te betrekken op gebieden zoals orderbevestigingen of gemiste ledigingen.

AMCS heeft ook verschillende usability-wijzigingen doorgevoerd voor de financiële work centra in het AMCS-platform. De gebruikerservaring voor de grootboekschermen is nu verbeterd, evenals de maandafsluiting.

Nieuwe prijsverbeteringen beschermen de marges

De AMCS Platform 8.4-release biedt nieuwe verbeteringen op het gebied van prijsstelling en heffingen, zodat afval- en recyclingbedrijven hun marge verder kunnen beschermen.

Met nieuwe prijsopties kan de branche extra inkomsten genereren uit kostbare, verspilde reistijd of wanneer waardevolle assets zoals minicontainers en rolcontainer voor langere tijd aan een bepaalde locatie zijn gebonden. Met de nieuwe huuropties voor inactiviteit kunnen operators een inactieve periode voor een container definiëren en een huur-per-dag toepassen zodra de inactieve periode is verstreken. Bovendien biedt de nieuwe prijsoptie 'niet in staat' de mogelijkheid om gemiste ledigingen in rekening te brengen voor gepland werk wanneer de gemiste ophaling wordt aangemerkt als de fout van de klant.

AMCS Analytics biedt aanvullende zelfbedieningsrapportage

In Platform 8.4 stelt nieuwe functionaliteit in het Reports & Analytics Work Center platformgebruikers in staat om standaardtickets en financiële documenten zoals facturen, werkorders en weegbrugtickets aan te passen. Er zijn ook verbeteringen in de zelfbedieningsrapportagegegevens met nieuwe beschikbare route-, site-, voertuig- en financiële mogelijkheden.

Weegbrug / weegschaal - Slimme, intuïtieve workflows voor meer efficiëntie

We begrijpen dat efficiëntie op een weegschaal / weegbrug erg belangrijk is. Nieuwe functies zijn onder meer een slimme weegeditor, vooraf geladen prijzen, vooraf geconfigureerde workflows en een quick search om de verwerkingstijd voor elke weegschaal / weegbrugtransactie te verminderen.

Digitale training in de app - Voor een gemakkelijke introductie en een korte time-to-value

We streven ernaar om nieuwe gebruikers van het AMCS-platform gemakkelijk in te werken. We blijven onze in-app-tools verbeteren met nieuwe walk-throughs en visuele aanwijzingen om realtime training en gebruikersacceptatie te ondersteunen. Met deze release zijn er meer dan 90 walk-throughs beschikbaar in de webgebaseerde werkcentra in klantenservice, weegschaal (weegbrug) en materiaalbeheer (recycling).

AMCS Salesforce Connector - Naadloze integratie van AMCS Platform en Salesforce

AMCS kondigt ook de release aan van de AMCS Salesforce Connector. Deze connector maakt het mogelijk om uw verkooppijplijn te beheren met behulp van realtime gegevens om offertes te maken in Salesforce met behulp van AMCS Platform-prijs- en contractinformatie. Daarbij is er een naadloze gebruikerservaring tussen Salesforce en het AMCS-platform.

AMCS-connectiviteit - Een open, op standaarden gebaseerd platform versterken

In lijn met de strategie van het bedrijf om flexibiliteit te stimuleren met een open, op standaarden gebaseerde architectuur, heeft AMCS eerder dit jaar het REST API-framework gelanceerd. In release 8.4 brengen we een groot aantal extra API's uit, waaronder eindpunten voor weegtickets, schema's, taken, routes en routebezoeken, leveranciersrekeningen, kosten, voertuigorders en containers. Met deze release bieden we nu 80% dekking van de Enterprise Management-oplossing met standaard Restful API's.