Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
AMCS Analytics.jpg

Analytics

Describe, predict, and improve business performance with unparalleled insights across your entire business

Analyse

Uw bedrijfsprocessen klaar voor de toekomst

Voor onze klanten zijn operationele, financiële en prestatiegegevens van groot belang om de winstgevendheid van hun diensten, activiteiten en klanten te bepalen.

Omdat de AMCS Suite op een end-to-end-basis is ontwikkeld, worden er gegevens bijgehouden over inzamelingsactiviteiten, klantactiviteiten, overslagstations en bronfaciliteiten. Daarmee kunnen ondernemingen heldere, diepgaande rapportages maken die van cruciaal belang zijn voor het vaststellen van kostenbesparingen en operationele efficiëntie. Onze software en voertuigtechnologie zijn ontworpen om klanten maximale waarde te bieden en gegevens aan te leveren voor het optimaliseren van inzamelroutes, het vaststellen van prijsstrategieën en effectief depotbeheer. Ook maken ze het mogelijk vast te stellen op welke gebieden uitbreiding en groei mogelijk zijn.

Business Intelligence

Wat gaan we doen met al deze operationele end-to-end gegevens? In een spreadsheet zetten? Eindeloos lange weeglijsten uitprinten? Moderne recycling- en afvalverwerkende bedrijven hebben Business Intelligence nodig, geen lijsten.

Business Intelligence (BI) is de presentatie van gegevens in een gemakkelijk te begrijpen opzet op basis waarvan gebruikers betere en tijdige beslissingen kunnen nemen. AMCS Group heeft speciale BI-specialisten in dienst. Zij helpen onze klanten de waardevolle data uit onze systemen om te zetten in waardevolle bedrijfsinformatie. Zij zorgen ervoor dat de kern van onze oplossingen is voorbereid op het leveren van BI. Klanten die BI nodig hebben, hoeven niet langer dure ICT-consultants in te huren die geen verstand hebben van onze branche. De BI-specialisten van AMCS zijn gepokt en gemazeld in de afval- en recyclingbranche, en kunnen een vooraf geconfigureerde datawarehouse aanleveren voor uw AMCS oplossing zodat u meteen van start kunt met uw BI-project.

Besluitvormers kunnen direct aan de slag met hun data, die ze kunnen filteren en bewerken met bekende tools zoals Microsoft Excel. De rapportagemogelijkheden die dit onze klanten biedt, zijn vrijwel eindeloos. En daarmee beschikken de juiste mensen op het juiste moment over de juiste informatie, in het juiste formaat.

iStock-584204444 bewetkt.jpg

bel mij terug