Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands

Blogs

Content type
Category
75 Resultaten
SORT BY
Construction and demolition.jpg
blog
Insights to improve C&D processes and drive margin
22jan2020
Pay Murray, C&D industry expert at AMCS answers five questions about improving your processes in C&D waste management.
Lees meer
iStock-92248168.jpg
blog
Webinar over efficiëntie en duurzaamheid bouw- en sloopafval
16jan2020
Bouw- en sloopafval is een van de grootste afvalstromen in de afvalinzameling en -recycling. Veel van nieuwe secundaire grondstoffen die dat oplevert, zoals metalen, glas, hout en beton, kunnen opnieuw worden gebruikt. Behalve dat dit bijdraagt aan duurzaamheid levert het ook een kostenbesparing op. Tijdens een webinar op 11 februari belichten experts van de AMCS Group oplossingen specifiek voor recyclers van bouw- en sloopafval. Centraal daarbij staan het verbeteren van de efficiëntie van de afvallogistiek en het vergroten van duurzaamheid van processen. Het thema van het webinar sluit aan op EU-beleid. Om de slag te maken naar een circulair Europa scherpt Brussel de richtlijnen voor recycling in 2024 verder aan, onder meer voor bedrijfsafval en niet-gevaarlijk industrieel afval.
Lees meer
iStock-508347521.jpg
blog
An inside look at the global waste and recycling market
13jan2020
Insight to the state of the global waste and recycling management industry: challenges, trends and strategies at work.
Lees meer
Recycling Kombinatie Reko MCS-AFAS Hybride ERP. AFAS Software PieterBas Automatisering AMCVS Group.jpg
blog
Ook Recycling Kombinatie kiest voor AMCS-AFAS Hybride ERP
6jan2020
Recycling Kombinatie (Reko) gaat alle operationele processen digitaliseren en automatiseren met AMCS-AFAS Hybride ERP. Het gaat zowel om de totale afvallogistiek als de complete financiële administratie, zegt Frank Dusée, salesmanager Central Europe bij de AMCS Group. ‘Reko werkte al met de afval- en recyclingsoftware van AMCS en de AFAS-software, en stapt nu over op het all-in abonnement. Daardoor kan het bedrijf gebruikmaken van alle negen standaard koppelingen waar AMCS-AFAS Hybride ERP in voorziet.’
Lees meer
iStock-482650359-Plastics.jpg
blog
Recyclers stroomlijnen processen met geïntegreerde ICT-oplossing
3jan2020
Prijsfluctuaties en veranderende wet- en regelgeving. Het zijn voorbeelden van de dynamiek in de recyclingsector voor papier, kunststof en metaal. Flexibiliteit is voor recyclingbedrijven een voorwaarde om in de beweeglijkheid van de grondstoffenmarkt hun marges te behouden, stelt Gerard Kissane, binnen de AMCS Group verantwoordelijk voor sales en business development in Spanje en Portugal. Alleen het beheren en voorspellen van de voorraad is daarvoor volgens hem geen optie. ‘Papier-, kunststof- en metaalrecyclers moeten op een heel andere manier naar hun dagelijkse operatie gaan kijken.'
Lees meer
iStock-92248168.jpg
blog
Overcoming hurdles in the construction & demolition waste industry
23dec2019
Construction and Demolition Waste (CDW) represents the highest single activity for producing waste in the EU. Many of the materials we generate as part of CDW have high resource value, such as metals, glass, wood and concrete. Yet, too much of these materials are going to waste. Clearly, this is not sustainable.
Lees meer
Van Dalen Huissen AMCS-AFAS hybride ERP standaard software PieterBas Automatisering AMCS Group.jpg
blog
Van Dalen Huissen tekent voor AMCS-AFAS Hybride ERP
19dec2019
Van Dalen Huissen gaat alle operationele bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren met AMCS-AFAS Hybride ERP.
Lees meer
Mobiel werken tablet boordcomputer digitaal ordermanagement rijden wegen PieterBas Automatisering AMCS Group .jpg
blog
Een mobiele oplossing op de wagen kiezen: vijf tips
10dec2019
Met en mobiele oplossing op de wagen kunnen bedrijven efficiënter werken en resultaten verbeteren. Productmanager Ken Tierney geeft vijf praktische tips.
Lees meer
millenials.jpg
blog
Millennials and the Future of our Environment
9dec2019
In the waste and recycling industry, whoever is generating the waste tends to be analyzed first and given that millennials are the largest group currently contributing to the waste stream.
Lees meer
Holland Recycling elektronica-en-metaalrecycling AMCS-software voor metaal- papier- en kunststofrecyclers PieterBas Automatisering AMCS Group.jpeg
blog
Majid Arai, Holland Recycling:
6dec2019
Het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopopdrachten. Dat kan Holland Recycling met de standaard AMCS Recycling-software. Het bedrijf heeft daarmee alle logistieke en administratieve processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd.
Lees meer
iStock-482650359-Plastics.jpg
blog
How recyclers can improve materials processing and sales
5dec2019
The materials recycling sector is incredibly complex. For instance, as part of the European Commission’s strategy, changes in design and manufacturing will enable higher rates for recycling plastics so that by 2030, more than half of the material’s waste generated will be recycled.
Lees meer
iStock-613036478 platform recycling.jpg
blog
Piney Woods Sanitation
3dec2019
The valuable insight provided from AMCS’ software allowed Piney Woods Sanitation to analyze their performance in order to grow the business.
Lees meer

bel mij terug