Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Reinis truck sweeper

30% besparingen op kilometers en verbeterde klantcommunicatie

AES driver with bins and truck

AES, spectaculaire kostenbesparingen en veel betere klantenservice

Skip truck on the road

TJ Waste

Het systeem heeft een meerdere operationele, commerciële en milieuvoordelen gebracht. Denk daarbij aan minder nutteloze ritten, totaal aantal gereden kilometers, brandstof en uitstoot. Het heeft ook de capaciteit van de containerwagens met 0,8 taken per dag verhoogd - per wagen.

Meerlanden Trucks and driver ipad.jpg

De Meerlanden

Het factureren gaat veel sneller. Klanten zijn beter geïnformeerd, ze krijgen minder klachten, en het verbetert de efficiëntie van hun processen.

ferrovial trucks 2

Ferrovial

300 vuilniswagens rijden met de tablet-oplossing

Wij gaan voor uw succes

Lees over de uitdagingen en doe er uw voordeel mee

Maak kennis met onze klanten en lees over de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen - en over hoe AMCS hen kon helpen met het AMCS platform. Meerdere hardware- en softwareoplossingen worden gecombineerd binnen een end-to-end oplossing. Oplossingen die onbeperkt schaalbaar ontworpen zijn om u de mogelijkheid te geven om nieuwe uitdagingen te blijven aangaan, te groeien en klaar te zijn voor toekomstige ontwikkelingen. Lees over hoe andere klanten profiteerden en hun bedrijfsvoering verbeterden.

bel mij terug