Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Mobile workforce in cabin

Spectaculaire kosten besparing en snellere facturatie

Wheely bin Meerlanden with two helpers

Foutreductie en tijdsbesparing als primaire driver om Mobile Workforce te adopteren

Meerlanden Trucks and driver ipad.jpg

Ons grootste voordeel is dat de taken en opdrachten real time worden afgehandeld

Meerlanden

Papierloos rijden

Papierloos rijden met de tabletoplossing Mobile Workforce heeft de marges vergroot, de dienstverlening aan de klant verbeterd en de cashflow versneld.

Van een traditioneel afvalbedrijf heeft Meerlanden zich ontwikkeld tot een innovatieve inzamelaar en verwerker van afval, die bovendien gemeenten ondersteunt met integraal beheer van de publieke ruimte. Het bedrijf gebruikt afvalstromen zo veel mogelijk als grondstoffen en draagt zodoende bij aan een schoner milieu.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf flink wat innovaties doorgevoerd. Zo werd in 2011 een vergistingsinstallatie in gebruik genomen. Hiermee wordt de energie uit gft-afval omgezet in biogas en vervolgens opgewaardeerd tot groengas. Met deze innovatie is een eerste stap gezet op weg naar een regionale circulaire economie.

De uitdaging

Om de dienstverlening aan de klant te verbeteren, heeft Meerlanden een beter factureringssysteem ontworpen: helemaal papierloos!
Arthur Richardson, Manager Bedrijfsafval bij Meerlanden: “We hadden te maken met meerdere uitdagingen. We wilden milieubewust werken, maar ook ons factureringssysteem verbeteren en flexibel kunnen inspelen op voortdurend veranderende behoeften”. 

De oplossing

“De Mobile Workforce-app was de ideale oplossing voor onze wensen. Het is een geweldige innovatie, waarmee we het administratieve proces van de containerinzameling voor onze klanten volledig automatiseren, van het contract tot en met de factuur. Het hele proces is papierloos. Onze chauffeurs die industrieel afval ophalen, krijgen 's morgens een tablet die ze gemakkelijk in de cabine kunnen vastzetten. Via de app op de tablet staan ze voortdurend in verbinding met onze planners, en dat biedt een heleboel voordelen”.

De resultaten

"We hebben veel tijdwinst geboekt en de klanten zijn tevreden. Het factureren gaat veel sneller. Onze klanten zijn beter op de hoogte, wij krijgen minder klachten en onze processen verlopen efficiënter. En we profiteren van de tijdwinst.

Bovendien hebben we baat bij de volledige integratie met de back office-software van AMCS, die zijn belofte van meer efficiëntie helemaal waarmaakt. Papierloos rijden is werkelijkheid geworden!”, aldus Richardson.

Meer informatie

Download de case study en ontdek de voordelen en resultaten die Meerlanden heeft gerealiseerd door de tabletoplossing uit de Mobile Workforce Suite en Enterprise Management (ERP) te implementeren!

bel mij terug

Groningen truck underground bins

Sustainable waste collection in liveable cities using forecasting algorithms

Free webinar for municipalities, waste management companies and waste transporters

Join us for a free webinar hosted by Martijn Schimmer as he explores the advantages of using intelligent route optimisation software for collecting your containers (above and/or underground) on 18 June 2019. Sign up now

Register for the webinar here