Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
CF7A8505.JPG

Ongelofelijk hoog investeringsrendement

CF7A8451 edit.jpg

Gestroomlijnde processen en hogere productiviteit

Russell Reid & Mr. John

Een enorme besparing

Russell Reid & Mr. John profiteren van enorme besparingen en efficiënties door het AMCS-platform te implementeren.

Russell Reid is een familiebedrijf in afvalbeheer met hoofdkantoor in New Jersey. Het bedrijf is actief onder twee merknamen:  Russell Reid (www.russellreid.com) en Mr. John (www.mrjohn.com). Het bedrijf bestaat al sinds 1964 en heeft momenteel 7 vestigingen, 312 medewerkers en 200 trucks. Ze bedienen de hele deelstaat New Jersey, de vijf boroughs van New York City en Eastern Long Island, het oosten van Pennsylvania, Philadelphia en het noorden van Delaware.

De uitdaging

Gary Weiner, President: "Klanttevredenheid is onze eerste prioriteit. Om deze visie te ondersteunen, hebben we veel geïnvesteerd in onze mensen, ons materieel en onze technologie, zodat we de nalatenschap van mijn vader kunnen voortzetten. De AMCS-software is ideaal voor alle ontwikkelingsfasen van een groeiende onderneming: 'crawl, walk & run'. Na 15 jaar lopen we ondertussen behoorlijk hard, maar we zien nog steeds allerlei kansen om onszelf verder te verbeteren en innovatief te blijven".

De oplossing

Rob Suessmann, Logistic Manager: "Het mooiste moment voor ons kwam toen AMCS een mobiele oplossing introduceerde die werd geïntegreerd met onze Enterprise Management-oplossing.  Tot dan toe ging alles handmatig.  Het was een enorme transformatie toen we onze buitendienst konden uitrusten met mobiele apparaten.

We kunnen een order nu volgen vanaf de oorsprong op de planningsafdeling tot en met de mobiele app van de chauffeur, en daarna weer terug naar kantoor.  Doordat we op elk moment weten waar de trucks zich bevinden, kunnen we ook op afroep werken en spoedopdrachten aannemen. En doordat de locaties en de capaciteiten van de voertuigen precies bekend zijn, kunnen we het werk efficiënter toewijzen aan de meest geschikte resource, waardoor we veel beter kunnen inspelen op de wens van de klant".

Het resultaat

De Enterprise Management-oplossing vormt het hart van onze bedrijfsactiviteiten. Het grootste voordeel voor ons is dat we een uitstekend beeld hebben van onze dagelijkse werkzaamheden.  Omdat we 200 trucks op de weg hebben, zijn er veel bewegende delen en moeten we veel coördineren, plannen en opnieuw plannen. Dit moeten we zo efficiënt en kosteneffectief mogelijk zien te doen. 

  • Gestroomlijnde processen en hogere productiviteit
  • Betere dienstverlening aan de klant
  • Schaalbaar systeem om verdere groei te ondersteunen
  • Inzicht in bedrijfsprestaties
  • Betere communicatie tussen kantoor en buitendienst
  • Ongelofelijk hoog investeringsrendement

Meer informatie

Download de case study en ontdek welke resultaten Russell Reid & Mr. John hebben behaald door het AMCS Platform te implementeren.

https://www.russellreid.com/

https://www.mrjohn.com/

bel mij terug