Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Revenue assurance.jpg

Significant improvement

The AMCS system has enabled us to significantly
improve both the efficiency of our waste operation
and our customer experience.

Skip truck on the road

Benefits

The system has delivered a number of operational, commercial and environmental benefits. These include a reduction in wasted journeys, fleet mileage, fuel and emissions. It has also increased the capacity of the skip fleet by 0.8 jobs per day, per vehicle.

Skip truck in depot

Gold Trusted Service

Feedback from both employees and customers has been very positive and the company was recently awarded a ‘Gold Trusted Service’ provider by Feefo customer feedback platform for achieving at least 4.5/5 stars in reviews over the past 12 months.

TJ Waste

Volledig papierloos van order tot factuur!

TJ Waste & Recycling Ltd. en AMCS hebben samengewerkt aan een volledig geautomatiseerd, mobiel systeem voor de chauffeurs en het transportkantoor van het bedrijf.  Het nieuwe systeem maakt papierwerk tussen het moment van de order en de facturering overbodig en betekent een enorme verbetering voor de klantervaring en de operationele efficiëntie.

 

TJ Waste & Recycling bedient zowel particulieren als bedrijven met een aanbod van oplossingen voor inzameling, recycling en afvalverwijdering in het zuidoosten van Groot-Brittannië.

De onderneming beschikt over een vloot van 23 containerwagens en een netwerk van terugwinningsfaciliteiten op strategische locaties, waarmee tot 100% van het ontvangen afval kan worden gerecycled. 

Door autonome groei en acquisities is TJ Waste & Recycling uitgegroeid tot een van de grootste zelfstandige afvalbeheerders in de regio.

Het is de missie van het bedrijf om marktleider in afvalbeheerdiensten te zijn binnen het eigen werkgebied. Dit wordt nagestreefd door de hoogst mogelijke serviceniveaus en veiligheids- en kwaliteitsnormen te bieden tegen concurrerende prijzen.

De uitdaging

TJ Waste & Recycling heeft onderzoek gedaan om na te gaan op welke plekken papieren systemen en processen konden worden geëlimineerd om de operationele efficiëntie te verbeteren. Bovendien zagen ze een kans om de klantervaring te verbeteren door de inzet van technologie in een sector waarin nieuwe technologie in vergelijking met andere sectoren relatief laat was doorgedrongen.

De oplossing

Alle chauffeurs van TJ Waste & Recycling zijn inmiddels uitgerust met tablets. Op deze mobiele apparaten is de AMCS Mobile Workforce-app geïnstalleerd, waarop de chauffeur kan inloggen met zijn unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens krijgt de chauffeur toegang tot informatie die (via de cloud) naar de app is verzonden vanuit de back office-systemen.

Het systeem heeft bovendien een online klantenportaal, dat altijd en overal beschikbaar is. Via dit portaal kunnen klanten allerlei informatie opvragen, zoals afschriften van tickets en facturen.

De resultaten

Het systeem heeft meerdere operationele, commerciële en milieuvoordelen gebracht. Denk daarbij aan minder nutteloze ritten, minder gereden kilometers, lager brandstofverbruik en minder uitstoot. Bovendien is de capaciteit van de containerwagens vergroot met 0,8 taak per dag per wagen.


En ten slotte werkt het kantoor nu veel efficiënter doordat het gehele proces van order tot factuur geheel papierloos verloopt. 

Meer informatie

Download de case study en ontdek welke voordelen en resultaten TJ Waste & Recycling heeft gerealiseerd door AMCS Mobile Workforce te implementeren!

 

SUCCESSEN

Méér orders per wagen per dag

Papierloos

Betere dienstverlening aan de klant

Skip truck in depot

bel mij terug