Based on your current IP address we detected that you will have the best experience with the following settings: country:Nederland language:Nederlands
Reinis truck sweeper

30% besparingen op kilometers en verbeterde klantcommunicatie

AES driver with bins and truck

AES, spectaculaire kostenbesparingen en veel betere klantenservice

Skip truck on the road

TJ Waste

Het systeem heeft een meerdere operationele, commerciële en milieuvoordelen gebracht. Denk daarbij aan minder nutteloze ritten, totaal aantal gereden kilometers, brandstof en uitstoot. Het heeft ook de capaciteit van de containerwagens met 0,8 taken per dag verhoogd - per wagen.

Meerlanden Trucks and driver ipad.jpg

De Meerlanden

Het factureren gaat veel sneller. Klanten zijn beter geïnformeerd, ze krijgen minder klachten, en het verbetert de efficiëntie van hun processen.

ferrovial trucks 2

Ferrovial

300 vuilniswagens rijden met de tablet-oplossing

William Tracey Group

Innovatieve oplossingen voor recycling en grondstoffenbeheer

De William Tracey Group is met 10 locaties in Schotland en het noorden van Engeland één van de grootste Britse recycling- en grondstoffenbedrijven. Het bedrijf koppelt ongeëvenaarde ervaring in de industrie aan de nieuwste technologieën om innovatieve oplossingen voor recycling en grondstoffenbeheer te bieden. AMCS Enterprise Management levert William Tracey aanzienlijke operationele efficiëntie en kostenbesparingen op.

De kans

Er waren verschillende factoren voor verandering in de systemen van de William Tracey Group. Het bedrijf zag kansen om beter te profiteren van hun schaalgrootte en hierdoor een concurrentievoordeel te behalen, maar ze realiseerden zich dat ze hiervoor enterprisebrede inzichten nodig hadden en de kwaliteit van hun data en processen sterk moesten verbeteren. Daarnaast was er een concurrentievoordeel te behalen door de klantbetrokkenheid en de klantervaring te verbeteren. Met het oog op deze doelstellingen werd besloten een enterprisebreed systeem voor operationeel beheer te zoeken, dat de toekomstige groei van het bedrijf kon ondersteunen.

De oplossing

AMCS Enterprise Management werd uitgekozen en geïnstalleerd om de dagelijkse processen, de routeplanning, de voertuigtracking en de transport- en weegbrugprocessen te beheren. Er werden aanvullende modules geïmplementeerd voor callcenter- en klantcommunicatiebeheer, offertes en taakbevestigingen, alsmede containerbeheer en accountbeheer.

Alle ro/ro- en vuilniswagenchauffeurs gebruiken nu handheld apparaten, die het serviceschema van het voertuig weergeven en waarmee de chauffeurs een voltooide taak of een gemiste hefactie kunnen rapporteren, allemaal in realtime. Alle afvalcontainers zijn voorzien van RFID-tags, waardoor het exacte tijdstip en de GPS-locatie van elke hefactie geregistreerd wordt. Dit biedt onweerlegbaar bewijs van de service en signaleert niet-geplande of niet-geautoriseerde hefacties.

De resultaten

De implementatie van AMCS Enterprise Management heeft veel voordelen opgeleverd.

  • De operationele kosten zijn gedaald doordat de efficiëntie in de hele onderneming werd verbeterd. De oplossing is volledig schaalbaar, zodat verdere groei van het bedrijf wordt ondersteund.
  • De betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de data is verbeterd, waardoor beter gefundeerde zakelijke beslissingen genomen kunnen worden.
  • Dankzij de RFID- en GPS-technologie voor het identificeren en wegen van afvalcontainers kan de winstgevendheid nu op het niveau van afzonderlijke voertuigen en individuele klanten worden bepaald.
  • De geoptimaliseerde routes hebben aanzienlijke brandstof- en uitstootbesparingen opgeleverd, hetgeen goed is voor de winstgevendheid en het milieu.
  • De stroomlijning van de backoffice-processen heeft de omvang van de gegevensinvoer beperkt, de hoeveelheid dubbel werk verminderd en de noodzaak voor gegevensinvoer op meerdere platforms geëlimineerd.

Meer informatie

Download de case study en ontdek welke resultaten William Tracey heeft behaald door Route Optimisation, Mobile Workforce, Enterprise Management en voertuigtechnologie te implementeren.

 

bel mij terug